Отзывы покупателей о Наматрасник MirSon №7001 AquaFortress Protector Waterproof с резинкой по периметру 80x200 см (2200010744484)

Оценка пользователей 4.08/5
  • Александра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200

Виконує свою функцію, трохи шуршить, але не суттєво!

Достоинства:
    Не пропускає вологу

Щиро дякуємо за відгук!
      Раді, що наматрацник MirSon AquaFortress Protector №7001 (160*200 см) виконує свою функцію і ви залишились задоволені покупкою.
      Дякуємо за ваш зворотний зв’язок та довіру до MirSon!

• Максим Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 90x200

Дуже задоволена покупкою — якість відмінна, тканина приємна на дотик, легко переться. Рекомендую!

Щиро дякуємо вам за відгук!
      Приємно знати, що вам сподобалась якість, комфорт і простота у догляді.
      Дякуємо за рекомендацію!

• Маргарита Г***

Чудовий наматрацник! М’який, зручний і абсолютно не ковзає. Спати стало значно комфортніше.

Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук!
      Раді чути, що наматрацник виправдав очікування — м’який, зручний та добре тримається.
      Нехай користування приносить лише комфорт!

• Алексей П***

Чудовий варіант за свої гроші. Якістю задоволені)

Дякуємо вам за відгук!
      Раді, що ви залишилися задоволені якістю наматрацника.
      Нам дуже приємно отримувати такі позитивні оцінки — це надихає нашу команду ставати ще кращими!

• Сергій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 180x200

Не збігається з описами

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук. Будь ласка, уточніть, що саме, на вашу думку, не збігається з описом,
      щоб ми могли детальніше розглянути ситуацію та надати вам пояснення

• Леся Д***

Наматрацник гарно впорався з поставленою задачою він надійно захистив матрац від небажаних плям

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук Нам дуже приємно, що наматрацник AquaFortress Protector Waterproof виправдав очікування та надійно захистив Ваш матрац. Бажаємо, щоб користування нашою продукцією завжди дарувало комфорт і спокій.

З повагою,
      команда MirSon

• Леся Д***

Дякую за швидку доставку!
    Наматрасник відповідає розміру,гарно прошитий.
    Дитина пролила чай...матрац сухий)

Достоинства:
    Якість виробу
    Недостатки:

Дякуємо за Ваш відгук. Ми раді, що обраний Вами наматрацник повністю відповідає заявленим характеристикам та забезпечує надійний захист.

• Шмарк С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 80x200

Гарний намаатрасник якісни не паркий брав для батьків залишелись задовоненні виконую свою функцію на всі сто

Щиро дякуємо за теплий відгук!
      Нам дуже приємно, що наматрацник сподобався і виправдав очікування ваших батьків
      До нього чудово підійде чохол на подушку з 100% мікросатину - ніжний, приємний на дотик і легко доглядається. Ідеальне доповнення для вашого комплекту
      Якщо буде цікаво - з радістю підкажемо варіанти
      Посилання ссылка

• Клочик Г***

Мені спобався Якість класна

Достоинства:
    Дуже якісний та приємний на дотик

Щиро дякуємо вам за короткий, але дуже приємний відгук про набір антиалергенних подушок MirSon №1510 Eco Light White Soft Tracery!
      Раді, що вони вам сподобались - м’якість, гіпоалергенність і комфорт справді роблять цей набір улюбленим серед покупців.
      Щоб подушки залишались чистими та слугували ще довше, рекомендуємо наволочки розміру 50*70 см з натуральної бавовни або сатину - вони приємні на дотик і легко перуться:
      Переглянути наволочки MirSon 50*70 ссылка

Дякуємо, що обираєте MirSon - бажаємо тільки комфортних снів!

• Татьяна А***

Дуже важко надівся, клейончастий матеріал, дуже парить, також шарудить

Достоинства:
    Водонепроникний
    Недостатки:
    Парить, шарудить

Дякуємо вам за відгук про наматрацник MirSon AquaFortress Protector Waterproof.
      Нам щиро прикро, що виріб не повністю виправдав ваші очікування - ми розуміємо, наскільки важливий комфорт під час сну.
      Будь ласка, щоб ми могли уважно розглянути ситуацію, зверніться до нашого відділу контролю якості через електронну пошту, вказану на бірці виробу або на офіційному сайті MirSon.
      Опишіть, будь ласка, вашу ситуацію - ми обов’язково постараємось знайти рішення, яке вас задовольнить.
      Дякуємо за вашу щирість і довіру
      Ми цінуємо кожен відгук, адже саме він допомагає нам ставати кращими.

• олена г***

Мені сподобався наматрасник

Щиро дякуємо вам за відгук про наматрацник MirSon AquaFortress №7001!
      Раді, що він вам сподобався - надійний захист і комфорт у використанні справді є його головними перевагами.
      Щоб доповнити ваш комплект та подбати про подушки, рекомендуємо чохли розміром 50*70 см з 100% бавовни - вони дихаючі, приємні на дотик та допомагають зберегти чистоту подушок надовго:
      Переглянути бавовняні чохли на подушки MirSon 50*70 ссылка
      Дякуємо, що обираєте MirSon - бажаємо вам затишку щодня!

• Юлия Я***

Враження, як звичайна клейонка. Тканина дуже тонка в середині мембрана як звичайна плівка. Не то що спати, навіть торкатися рукою неприємно((

Недостатки:
    дуже тоненьке та шелестить

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані Вам незручності. Хочемо більш детально розібратись в даній ситуації. Для подальшого вирішення питання та уточнення, просимо Вас звернутись до нас на вказану електронну адресу виробника [email protected]. Після чого з Вами зв'яжеться наш менеджер для вирішення питання. Дякуємо за розуміння.