Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Комплект постельного белья MirSon Полуторный 143х210 см 17-0726 Peony Whisper Бязь (2200010772067)

Оценка пользователей 3.79/5
  • Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Прийшов зовсім інший дитячий комплект, замість прлуторного з квітами дитячий з котиками.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
      Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

Дякуємо за ваш відгук.
      Перепрошуємо за ситуацію, що склалася. Будь ласка, зв'яжіться з нами для детальної перевірки інформації. Наші контактні дані ви можете знайти на офіційному сайті або на бірці виробу. Ми обов'язково розглянемо ваше звернення та допоможемо вирішити питання.

• Віктор Ц***

Чудовий комплект, усі розміри відповідають, а кольорова гама ідеально пасує до інтер'єру кімнати. 10/10

Дякуємо за ваш чудовий відгук!

Нам дуже приємно, що комплект постільної білизни MirSon Peony Whisper повністю виправдав ваші очікування.

Раді чути, що всі розміри відповідають заявленим, а кольорова гама гармонійно доповнила інтер’єр вашої кімнати. Особливо приємно отримати від вас оцінку 10/10!

Бажаємо вам комфортного відпочинку, затишку та солодких снів! Дякуємо, що обрали MirSon!

• Богдан К***

Чудовий комплект за приємну ціну! Тканина м'яка, але міцна. Після прання виглядає як нова

Дякуємо за Ваш чудовий відгук!
      Раді, що комплект постільної білизни MirSon 17-0726 Peony Whisper Вам сподобався

Приємно, що Ви оцінили м’якість, міцність тканини та те, що комплект зберігає гарний вигляд після прання. Бажаємо Вам комфортного та затишного відпочинку!

• Яна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Простирадло поганої якості! Тонка дуже тканина і одразу зкотилася !

Дякуємо за ваш відгук.
      Нам шкода, що у вас склалося таке враження. Хочемо звернути увагу на рекомендації щодо догляду, оскільки вони можуть впливати на вигляд і стан тканини:
      ОБОВ’ЯЗКОВО:
      - Перед першим використанням комплект необхідно попрати при температурі 30–35°С
      - Прати постільну білизну окремо від інших речей
      - Прати та прасувати обов’язково вивернувши навиворіт
      Подальший догляд:
      - Прання при температурі до 40°С, делікатний режим
      - Сушіння у щадному режимі
      - Прасування до 150°С дозволене
      - Прати відповідно до колірної гами
      - Можлива хімічна чистка
      Дотримання цих рекомендацій допомагає зберегти якість тканини та уникнути скочування.
      Дякуємо за розуміння
      Команда MirSon

• Яна Б***

Все сподобалось

Вітаємо!
      Щиро дякуємо Вам за відгук.

Нам дуже приємно, що комплект постільної білизни MirSon Вам сподобався.
      Ми прагнемо, щоб кожен виріб дарував комфорт та приємні враження від користування.

Дякуємо за довіру та вибір MirSon!

• Денис С***

Достойное постельное. Ткань натуральная, приятная к телу, не электризуется. После первой стирки ниток не посыпалось, форма сохранилась.

Щиро дякуємо вам за такий чудовий відгук
      Нам дуже приємно, що комплект постільної білизни MirSon 17-0726 Peony Whisper Бязь сподобався вам своєю натуральною тканиною, комфортом та якістю пошиття

Особливо раді, що ви відзначили приємність тканини до тіла, відсутність електризації та те, що після першого прання комплект зберіг форму й якість

Ми вкладаємо багато уваги у вибір матеріалів і пошиття, щоб наші вироби тішили вас затишком та довговічністю щодня

Будемо раді вашим новим замовленням

• Артем К***

Тканина виконана зі 100% бавовни, що забезпечує хорошу повітропроникність, дуже дякую за це!

Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно, що Ви оцінили натуральність тканини зі 100% бавовни та її чудову повітропроникність. Саме такі властивості дарують комфортний і здоровий сон щодня. Бажаємо Вам ще більше затишних, свіжих і приємних снів разом із MirSon!

• Анна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
    Достоинства:
    Горна, постільна білизна, мені подобається.

Щиро дякуємо Вам за такий приємний відгук! Нам дуже радісно, що постільна білизна Вам сподобалась і приносить задоволення. Бажаємо, щоб вона і надалі дарувала Вашій спальні затишок, красу та комфортний сон щодня разом із MirSon!

• Олександра Т***

Просто Жах!
    Надіслали не те що я замовляла!
    Прошу продавця звʼязатись зі мною.

Доброго дня! Дякуємо вам за детальний відгук та за надані фото.

Нам щиро шкода, що у вас виникла така ситуація — це не той рівень якості, якого ми прагнемо в нашій роботі.

Звертаємо увагу, що кольори виробів на екрані можуть дещо відрізнятися від реальних через індивідуальні налаштування дисплеїв (яскравість, контрастність, колірна температура), а також освітлення під час фотозйомки. Проте ми завжди намагаємося максимально точно передати відтінки на фото.

Просимо вас написати нам на електронну пошту, вказану на бірці виробу, додати фото отриманого комплекту та коротко описати ситуацію. Ми обов’язково перевіримо інформацію та якнайшвидше надамо подальші інструкції.

Дякуємо, що звернули нашу увагу — для нас важливо вирішити питання швидко та коректно.

• Олена Я***

Постіль придбала 05.05.2025р. Вона така сама,як на фото: рожево-біла, яскраві квіти. А зараз читаю, що десь колір не співпадає, якість не дуже гарна. Хочу ще замовити, але трішки вагаюсь.

Достоинства:
    Чудова, гарна, зручна,якісна, приємна на дотик,красива!
    Недостатки:
    Немає.

Щиро дякуємо вам за довіру та такий теплий і детальний відгук!
      Дуже приємно чути, що постільна білизна MirSon Peony Whisper повністю відповідає вашим очікуванням — як за якістю, так і за зовнішнім виглядом
      Ми докладаємо максимум зусиль, щоб наші клієнти залишалися задоволеними кожним виробом. Якщо виникнуть питання або потрібна допомога з вибором — завжди раді допомогти!

• Ігор М***

Відмінний варіант для тих, хто цінує якість.

Достоинства:
    М'який матеріал

Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук!
      Ми раді, що вам сподобався комплект і його якість.
      Нехай кожен сон буде затишним і комфортним під улюбленою постіллю

• Сніжана П***

Хороший комплект, но цвет не розовый как на фото. Простынь вообще больше беж.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Не совпадает цвет

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук щодо комплекту постільної білизни MirSon Peony Whisper.

Приносимо вибачення, якщо колір не зовсім відповідає очікуванням. Через різні налаштування екранів та освітлення відтінки можуть трохи відрізнятися від фото на сайті.

Дякуємо, що обираєте MirSon!

• Інна Т***

Білизна гарна, купила на подарунок

Достоинства:
    Задоволена кольором
    Недостатки:

Щиро дякуємо вам за відгук!
      Раді, що комплект постільної білизни MirSon 17-0726 Peony Whisper вам сподобався й став чудовим вибором для подарунка.
      Дякуємо, що оцінили якість та колір — це для нас дуже цінно.
      Нехай білизна дарує комфорт і приємні емоції!
      З повагою, команда MirSon

• Саша О***

Погана постіль

Доброго дня!

Дякуємо за звернення та перепрошуємо за незручності.

Будь ласка, надішліть нам лист на електронну пошту, вказану на нашому офіційному сайті в розділі "Контакти".
      Якщо можливо, додайте фото отриманого комплекту
      Ми обов'язково перевіримо ситуацію та запропонуємо вам відповідне рішення.
      Ще раз перепрошуємо за незручності.

Команда Mirson

• Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 2 x 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Хороший комплект за свою стоимость

Достоинства:
    Натуральная ткань
    Соответствует фото
    Нежная расцветка
    Хороший пошив
    Недостатки:
    Ткань в некоторых местах неровная

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Як представник компанії MirSon, раді чути, що ви задоволені якістю комплекту постільної білизни Peony Whisper — нам дуже важливо знати, що натуральна тканина, ніжна розцвітка та якісний пошив відповідають вашим очікуванням.
      Щодо нерівностей у тканині — дякуємо за зауваження. Ми обов’язково передамо інформацію до відділу контролю якості, аби ще ретельніше перевіряти кожну партію. Ваші коментарі допомагають нам вдосконалюватися.

Дякуємо за довіру до MirSon!

• Наталія Г***

Колір не відповідає тому що на картинці. Взагалі інший. А не просто відтінок. Не приємно.

Достоинства:
    Не знаю
    Недостатки:
    Просто обман

Дуже шкода, що ви залишилися незадоволені покупкою. Приносимо щирі вибачення за ситуацію з кольором комплекту постільної білизни MirSon 17-0726 Peony Whisper. Нам важливо, щоб кожен клієнт отримував саме те, на що розраховував.
      Будь ласка, зверніться до нас через розділ Контакти на офіційному сайті MirSon (електронна пошта вказана також на бірці виробу). Опишіть коротко ситуацію, додайте фото товару - ми обов’язково розглянемо звернення й постараємося вирішити питання якнайшвидше.
      Дякуємо за розуміння!

• Світлана Л***

Колір ну зооовсім не рожевий як на фото і в описі, а прийшов абрикосово-помаранчевий. Взяла. Якість нормальна, але ні до чого не підходить.

Достоинства:
    Нормальна тканина
    Недостатки:
    Не той колір

Дякуємо вам за відгук про комплект постільної білизни MirSon Peony Whisper!
      Нам шкода, що колір виробу не відповів вашим очікуванням.
      Хочемо пояснити: відтінки тканини на фотографіях можуть відрізнятись через індивідуальні налаштування екранів (яскравість, колірна температура, тип дисплею), а також через студійне освітлення під час зйомки. Сам малюнок залишається однаковим, але тон тканини може виглядати теплішим або холоднішим залежно від умов перегляду.
      Ми цінуємо ваш зворотний зв’язок і обов’язково врахуємо його для покращення фото у майбутньому.

• Дора Д***

Симпатичное постельное белье, мягкое на ощупь. Брала в подарок, поэтому надеюсь что будет приятно пользоваться им.

Дякуємо вам за чудовий відгук про комплект постільної білизни MirSon!
      Нам дуже приємно, що ви обрали його на подарунок, і впевнені, що він подарує тільки приємні емоції.

Якщо захочете доповнити комплект, рекомендуємо звернути увагу на простирадло на гумці — ось посилання: ссылка

• Ольга Н***

Не задоволена покупкою, колір не відповідає дійсності, в житті блідий, на картинці яскравий. Перший раз стикаюсь з тим, що набір вологий, не можливо спати під ковдрою.Зняла, попру, може щось зміниться. В два рази дешевші варіанти набагато кращі.

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані Вам незручності. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.

• Аліна

Ця постільна білизна просто неймовірно м'яка і комфортна. Кольори дуже ніжні та витончені. Покупка комплекту принесла радість та задоволення.
    Дякую українському виробнику та Розетці за сервіс.

Достоинства:
    Якість чудова! Розміри комплекту точні. Дуже приємна тканина і колірна гама.
    Недостатки:
    Немає)

Доброго дня!
      Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Впевнені, що продукція MirSon принесе затишок та комфорт у Ваш будинок. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок!

• Маринович М***

Теж замовляла. Таку постіль. Прийшла з іншим візерунком. Розчарона. Даремно чекала

Недостатки:
    Присилають не той візерунок

Дякуємо за ваш відгук!

Нам щиро прикро, що ви отримали комплект MirSon Peony Whisper з іншим візерунком, ніж очікували.

Перепрошуємо за цю ситуацію. Обов’язково перевіримо інформацію щодо відповідності фото та фактичного виробу, щоб уникнути подібних випадків у майбутньому.

Команда MirSon

• Ирина П***
    Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Купувала постіль цього виробника, зкошлатилось простирадло після 3-4 прань. Написала на пошту, мені запропонували знижку 15%. Тобто цю постільну білизну викинути у смітник, і купити нову

Достоинства:
    Гарний принт
    Недостатки:
    Кошлатиться!!!

Доброго дня!
      Дякуємо, що поділились своїм досвідом
      Нам щиро прикро, що ви зіткнулись з таким враженням від використання постільної білизни.
      Знижка 15% була запропонована як вибачення, оскільки ми, на жаль, не маємо можливості перевірити умови експлуатації та догляду за виробом. Навіть незначне порушення рекомендацій з прання чи сушіння може вплинути на зовнішній вигляд тканини.

Дякуємо за розуміння та завжди відкриті до діалогу

• Ирина П***

Тобто прання при 40 градусах ваша білизна не витримує ? Невже термін експлуатації може бути 4 прання ? Просто тканина не натуральна, тому така проблема. Більше ніколи нічого не куплю у даного виробника!!!

Доброго дня!

Щиро перепрошуємо за ваш досвід. Тканина комплекту постільної білизни MirSon Полуторний 143х210 см 17-0726 Peony Whisper виготовлена з бязі, яка є натуральною тканиною. Щодо терміну експлуатації — ми не можемо бути впевнені, при якій температурі було здійснене прання, адже це може впливати на знос матеріалу.

Ми рекомендуємо дотримуватися вказівок на бірці щодо прання (при 40 градусах) та використання м'яких режимів для довговічності виробу.