- Юрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70
Купив батькам у подарунок таку наволочку, виглядає чудово, а щодо якості жодних зауважень
Представник постачальникаВітаємо!
Щиро дякуємо вам за відгук та довіру до нашої продукції.
Нам дуже приємно, що наволочка стала гарним подарунком і ви залишилися задоволені її якістю та виглядом.
Будемо раді вашим новим замовленням.
З повагою,
Команда MirSon
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70
Заправляти постіль легко та швидко. Сама тканина якісна
- Недостатки:
- не виявила
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо вам за такий приємний відгук! Нам дуже радісно, що наволочка виявилась зручною у використанні, а якість тканини вас порадувала
Раді, що заправляти постіль легко та швидко, а недоліків ви не виявили
Користуйтесь із задоволенням, нехай дарує вам комфорт та затишок щодня
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів!
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70
М'яка, якісна, гарна. Рекомендую!
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук!
Нам дуже приємно, що наволочка MirSon 17-0726 Peony Whisper Вам сподобалася та Ви оцінили її м’якість, якість і гарний колір.
Щиро дякуємо за довіру до MirSon та рекомендацію! Нехай покупка дарує Вам комфортний сон.
З повагою,
Команда MirSon
- Яна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70
Відмінне качественно. Рекомендую.
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70
Замовляла: Наволочка MirSon 17-0726 Peony Whisper Бязь - 2 шт. Прийшли різні. Про "може відрізнятись від фото" я зрозуміло, чому між собою відрізняються?
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваше звернення.
Нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Дійсно, відтінок та розташування малюнка можуть відрізнятися від фото на сайті, оскільки вироби виготовляються з різних відрізів тканини. Саме через це дві наволочки в одному замовленні можуть мати незначні відмінності між собою.
Перепрошуємо за можливі незручності та дякуємо за ваше розуміння.