Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Комплект постельного белья Mirson Полуторный 143х210 см 17-0727 Shadow Bloom Бязь (2200010772340)

Оценка пользователей 4.25/5
  • Ярослав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Простирадло тримає форму, розмір точний

Щиро дякуємо вам за відгук.

Нам дуже приємно, що комплект постільної білизни MirSon 17-0727 Shadow Bloom Бязь сподобався вам своєю якістю пошиття та точністю розмірів.

Особливо раді, що ви відзначили, що простирадло добре тримає форму та повністю відповідає заявленому розміру — ми приділяємо цьому особливу увагу під час виробництва.

Дякуємо, що обрали MIRSON.
      Нехай комплект і надалі дарує вам комфорт, охайний вигляд ліжка та приємний сон щодня.

• Вероніка К***

Відмінний комплект, при пранні не линяє, зайвих ниток теж немає. В цілому, якість хороша, можна купувати)

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що якість постільної білизни вас повністю задовольнила — це для нас дуже важливо.
      Нехай користування буде приємним і довговічним!

З повагою,
      Команда MirSon

• Анастасія В***

Комплект гарний, брався на подарунок. І такий негарний недолік на наволочці.

Дякуємо вам за відгук про комплект постільної білизни MirSon Shadow Bloom.
      Раді, що загалом комплект вам сподобався, але щиро шкода, що ви зіткнулися з недоліком на наволочці - для нас це дуже важливо.
      Будь ласка, зверніться до відділу контролю якості через електронну пошту, зазначену на бірці виробу або на офіційному сайті MirSon.
      Ми обов’язково розглянемо звернення та знайдемо рішення ситуації.
      Дякуємо за розуміння та довіру!

• Юлія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Комплект очень понравился.

Достоинства:
    Хорошее качество
    Недостатки:

Дякуємо вам за чудовий відгук про комплект постільної білизни Mirson Shadow Bloom!
      Нам дуже приємно, що вам сподобалась покупка.
      Зверніть увагу, що до цього комплекту можна підібрати простирадло на гумці в тон, яке ідеально доповнить набір. Ви можете переглянути варіант за посиланням:
      Простирадло на гумці ссылка
      Будемо раді вашим новим замовленням!