Отзывы покупателей о Пододеяльник MirSon полуторный 143x210 см 17-0735 Victorian Gold Бязь (2200010825855)
- Наталія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Песочный. Спальный размер: Евро
Хароша якість
Представник постачальникаВітаємо!
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Нам дуже приємно, що ви високо оцінили якість нашої підковдри. Бажаємо вам приємного користування та комфортного відпочинку! Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову.
- Юлія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Песочный. Спальный размер: Полуторные
Гарна підковдра
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук!
Нам дуже приємно, що підковдра Вам сподобалася. Сподіваємося, вона й надалі даруватиме Вам комфорт та приємні враження від користування.
Щиро дякуємо за довіру до продукції MirSon! Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців.
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Песочный. Спальный размер: Полуторные
Дуже задоволена шо придбала, на ковдру 140 на 210 підійшло ідеально
- Достоинства:
- якісне пошиття, красивий орнамент
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за відгук!
Нам дуже приємно, що підковдра MirSon Victorian Gold ідеально підійшла до ковдри 140*210 см та ви залишилися задоволені якістю пошиття й красивим орнаментом
Бажаємо вам затишку та приємного сну. Дякуємо, що обираєте MirSon!
- Елісавета Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Песочный. Спальный размер: Евро
Чудова підковдра! Красива, приємна на дотик і, що не менш важливо, ідеально підійшла по розмірам.
Рекомендую!- Достоинства:
- Якісно, красиво
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за такий приємний відгук про підковдру MirSon Victorian Gold 200*220 см!
Раді чути, що вона вам підійшла і за розміром, і за відчуттями - для нас це найвища оцінка.
Щоб створити повноцінний комплект у вашому улюбленому стилі, рекомендуємо наволочки з таким самим принтом Victorian Gold - вони доповнять композицію і додадуть вишуканості вашому спальному простору:
Переглянути наволочки MirSon Victorian Gold ссылка
Дякуємо, що обираєте MirSon - бажаємо вам ще більше затишку!