- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 2 x 160 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Пришёл в полосочку, хотя заказывала как на фото. Цвет однотонный не такой голубой, а бледный (думала будет более насыщенный). Как будет после стирки - посмотрим...
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук.
Приймаємо ваше звернення до уваги. Зазначимо, що відтінок виробу може відрізнятися від фото через особливості освітлення під час зйомки, а також налаштування екранів, на яких переглядається зображення. У деяких колекціях також може бути присутній легкий візерунок, який не завжди чітко передається на фото.
Ваші зауваження щодо кольоропередачі обов’язково передамо відповідальному відділу для покращення відображення товарів у майбутньому.
З повагою,
Команда MirSon
- Ирина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 220 x 240. Размер наволочки: 2 x 50x70
Хороший комплект. Плотный текстиль, после стирки не сменит цвет. Рекомендую
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за відгук і рекомендацію! Нам дуже приємно, що комплект постільної білизни MirSon Blue Feathers порадував вас щільністю тканини та зберіг колір після прання. Бажаємо вам комфортного та приємного сну!
- Олексій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Яскравий комплект, виглядає дуже добре. Також можуть додати відмінну якість швів і ідеальні розміри.
Представник постачальникаДоброго дня! Щиро дякуємо вам за такий приємний відгук
Нам дуже приємно, що ви відзначили яскравий дизайн, якість швів та точність розмірів комплекту. Раді, що покупка вам сподобалася!
Будемо раді вашим наступним замовленням
- Віолета М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Гарний, якісний комплект за свої гроші. Пошитий акуратно, малюнок симпатичний.
Представник постачальникаДоброго дня! Щиро дякуємо вам за відгук
Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені якістю пошиття та дизайном комплекту. Дякуємо, що поділилися своїми враженнями — це дуже цінно для нас!
Будемо раді вашим новим замовленням
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Класний малюнок на комплекті, виглядає свіжо і класно, якість також на висоті!
Представник постачальникаДоброго дня! Щиро дякуємо вам за такий позитивний відгук
Нам дуже приємно, що вам сподобався дизайн комплекту та ви високо оцінили якість виробу. Нехай постільна білизна дарує вам комфортний і приємний сон!
Будемо раді вашим новим замовленням
- Юлия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Постіль гарна, зняла зірочки за те що не відповідає фото. Назва та код вірні але прийшло світле без смужки.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Невідповідність замовленню
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам прикро, що ви отримали виріб, який відрізняється від фото. Ми раді, що якість постільної білизни вам сподобалася. Будь ласка, зв’яжіться з нашим сервісним відділом за контактами, зазначеними на бірці виробу. Ми обов’язково запропонуємо рішення, щоб ви залишилися задоволені нашою продукцією та обслуговуванням.