Топи продажів

Отзывы покупателей о Комплект постельного белья MirSon полуторный 143x210 см 17-0748 Circles in Checks бязь (2200010847451)

Оценка пользователей 3.67/5
  • Аріна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Купили через дизайн, якість також приємно здивувала) Хороший бренд з відмінною якістю!

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що комплект постільної білизни MirSon 17-0748 Circles in Checks з бязі порадував вас не лише дизайном, а й якістю.
      Для нас дуже цінно, коли клієнти відзначають і стиль, і комфорт наших виробів.
      Дякуємо, що обрали MirSon — ваш комфорт для нас на першому місці!

• Рая Н***

Мені дуже сподобався даний комплект все як на фото

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Нам дуже приємно, що комплект MirSon 17-0748 Circles in Checks вам сподобався і відповідає очікуванням.

Бажаємо вам комфортного сну та гарного настрою щодня!

• Наталія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 220 x 240. Размер наволочки: 2 x 50x70

Гарна постіль на свою вартість. Тканина досить цупка і не кошлатається. Взяла б ще

Достоинства:
    Гарний товар за такі гроші

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Нам дуже приємно, що вам сподобався комплект постільної білизни MirSon Circles in Checks.
      Рада чути, що якість та тканина відповідають вашим очікуванням.
      Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців!

• Валентина Н***
    Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Дуже гарна білизна. Колір відповідає фото.Рекомендую!

Достоинства:
    Підковдра на блискавці,гарний пошив
    Недостатки:
    Поки не знайшла

• Инна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Однозначно рекомендую, постіль дуже сподобалась, дякую розетці.

Недостатки:
    Єдине,щоб хотілося простирадло на резинці

• Іваненко Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Відгук написала після прання, поправши мала надію що вона стане м'якішою. Цього не відбулося ! Бязь Ярославля після прання мякий і довго сохше бо натуральна тканина, для порівняння. Ця аля "бязь" висохла за пів години як синтетика. Це не можливо якщо тканина натуральна. Штучна сінтетична білизна, хоч 100 разів попрати.

Достоинства:
    Недостатки:
    Один сплошний недолік

Дякуємо вам за відгук і вашу чесність!
      Нам дуже шкода, що комплект постільної білизни MirSon не виправдав ваших очікувань.
      Хочемо запевнити, що у нашій продукції використовується 100% бавовняна тканина. Швидкість висихання може залежати від товщини полотна, типу переплетіння та обробки волокон, але це не означає, що тканина синтетична.
      Будь ласка, напишіть нам на електронну пошту (контакти зазначені на бирці виробу), щоб ми могли розглянути ваше звернення більш детально. Ми завжди відкриті до діалогу та готові розібратися в кожній ситуації.

• Іваненко Т***

Штучна пласмасова білизна! Не рекомендую! З бяз'ю і поруч не лежала. Начиталася проплачених коментарів,дкже шкодую грошей які викинула на вітер...

Достоинства:
    Жодних
    Недостатки:
    Штучна, шви не прочні

Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро прикро, що постільна білизна не виправдала ваших очікувань.
      Уся наша продукція проходить контроль якості, і ми використовуємо натуральну ткану бязь, а не синтетичну сировину.

Хочемо звернути увагу, що нова бязь інколи може здаватися дещо «жорсткішою» або «пластмасовою» на дотик — це через фабричну обробку тканини, яка захищає її під час зберігання та транспортування. Після першого прання ця обробка змивається, і тканина стає значно м’якшою та приємнішою на дотик.
      Рекомендуємо попрати комплект перед першим використанням — і Ви відчуєте різницю

Будемо вдячні, якщо ви звернетесь до нашого відділу контролю якості за телефоном на офіційному сайті виробника — ми зможемо більш детально розглянути ваше замовлення та знайти рішення.
      Ваш зворотний зв’язок для нас важливий — він допомагає нам ставати кращими.