Отзывы покупателей о Пододеяльник MirSon Двуспальный 175х210 см Soft Elegance №15-1214 Warm Sand (2200010912906)

Оценка пользователей 3.75/5
  • Мария Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кремовый. Спальный размер: Евро

За розміром все підійшло, повністю на все ліжко. Дякую за швидку доставку!

Щиро дякуємо вам за чудовий відгук!

Нам дуже приємно, що підковдра MIRSON Soft Elegance Warm Sand ідеально підійшла за розміром та гарно вкрила все ліжко
      Окрема подяка за теплі слова про швидку доставку — ми завжди стараємося, щоб ваші замовлення приїжджали якомога швидше та дарували лише приємні враження.

Бажаємо вам затишку, красивого інтер’єру та комфортного відпочинку разом із MIRSON

• Олександр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кремовый. Спальный размер: Евро

Замовляв розмір 200*220. На етикетці написано 200*220.
    Реальний розмір 194*218.
    Заміри робились до першого прання.
    Ковдра не влізає, "горбатиться" - дуже не зручно.
    Якість тканини - добре.
    Якість поливу - добре.
    Пакування - добре.
    Але проблеми з розмірами псують все враження.

Достоинства:
    Пошив, тканина, доставка.
    Недостатки:
    Розміри не відповідають заявленим.

Дякуємо за ваш відгук!

Нам прикро, що у вас виникли зауваження щодо розміру підковдри MirSon Soft Elegance.

Хочемо звернути увагу, що для текстильних виробів допускаються незначні відхилення від заявлених розмірів (як правило, в межах кількох сантиметрів). Це пов’язано з особливостями крою тканини, технологією пошиву та її природними властивостями.

Водночас дякуємо, що відзначили якість тканини, пошиву та пакування — для нас це дуже важливо.

Ваш відгук передамо у відповідний відділ для додаткової перевірки.

З повагою,
      Команда MirSon

• Павло С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кремовый. Спальный размер: Полуторные

Після прання не сіла, не полиняла, колір залишився насиченим. Дуже крута якiсть!

Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук!
      Нам дуже приємно, що підковдра MirSon Soft Elegance Warm Sand зберегла колір та форму після прання і ви задоволені якістю.
      Бажаємо вам комфортного користування та приємних снів

• Вікторія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кремовый. Спальный размер: Евро

Якість нормальна,але колір постільної білизни не відповідає дійсності.

Вітаємо! Дякуємо вам за відгук. Раді, що якість виробу вам підійшла.

Щодо відтінку — хочемо звернути увагу, що сприйняття кольору може відрізнятися залежно від налаштувань екрана (яскравість, контрастність, передача теплих/холодних тонів), а також освітлення під час фотозйомки та у вашому приміщенні. Через це колір у реальності може виглядати трохи світлішим, темнішим або мати інший теплий відтінок, ніж на фото.

Ми завжди намагаємось максимально точно передати відтінки тканини, однак незначна різниця в кольоропередачі можлива.

• Вадим К***

Якщо хочете якість, то це буде найкращим придбанням за розумну ціну.

Щиро дякуємо вам за таку високу оцінку

Нам дуже приємно, що ви відзначили якість і співвідношення ціни та результату
      Ми справді стараємося, щоб кожна покупка була вдалим вибором.

Нехай підковдра дарує комфорт і затишок щодня
      Дякуємо, що обираєте MirSon!

• Алина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кремовый. Спальный размер: Евро

Каким образом фото на картинке , должно соответствовать товару который приехал?!?
    На фото Сатин глянец, без рюшей , однотон

Приехал - матовый с УЗОРАМИ совсем не беж, а просто ЖЕЛТЫЙ

Достоинства:
    Нету их
    Недостатки:
    Долгая доставка, цвет не соответствует, ткань не соответствует, на фото изделие без рюша - приехал с узорами

Щиро дякуємо вам за детальний відгук

Нам прикро, що виріб не виправдав ваших очікувань.

Хочемо пояснити кілька важливих моментів:

Передача кольору на фото може відрізнятися залежно від освітлення під час зйомки та налаштувань екрана. Тому відтінок у реальності може виглядати теплішим або насиченішим.

У даній моделі використовується мікросатин — це штучна тканина. Це не сатин 100% бавовна. У назві, описі та характеристиках виробу не зазначено, що це натуральний сатин.

Мікросатин має легкий фактурний візерунок (структуру переплетення), який на фото передати повністю неможливо через особливості зйомки та світла. Саме тому тканина може виглядати більш матовою або з легким малюнком.

• Олеся З***

Дуже благородний, теплий, затишний бежевий.

Щиро дякуємо вам за відгук!
      Нам дуже приємно, що ви оцінили благородний та затишний відтінок Warm Sand.
      Ми завжди підбираємо кольори так, щоб вони створювали атмосферу тепла та гармонії у вашій спальні.

Дякуємо, що обираєте MirSon
      Бажаємо вам комфортних і спокійних ночей!

• Мария Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кремовый. Спальный размер: Евро

Колір не відповідає зазначеному на фото

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук.
      Звертаємо увагу, що відтінок тканини може дещо відрізнятися від зображення на екрані через особливості кольоропередачі моніторів, освітлення під час зйомки та різницю у партіях фарбування тканини.

• ІРИНА В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кремовый. Спальный размер: Двуспальные

Гарна якість

Дуже дякуємо за ваш теплий відгук!
      Нам надзвичайно приємно, що підковдра MirSon Soft Elegance №15-1214 Warm Sand 175х210 см вам сподобалась і ви задоволені якістю.
      Ваші слова — це найкраща нагорода для нашої команди

З любов’ю,
      Представник бренду MirSon