Отзывы покупателей о Пододеяльник MirSon King Size 220х240 см Soft Elegance №16-0237 Foliage (2200010913965)
- Марек М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Спальный размер: Двуспальные
после 4 стирок как новый все равно
- Достоинства:
- после 4 стирок как новый все равно
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за відгук!
Нам дуже приємно, що навіть після 4 прань підковдра зберігає вигляд як нова.
Ми приділяємо особливу увагу якості тканин та фарбуванню, щоб вироби служили вам довго.
Дякуємо, що обираєте MirSon
Бажаємо вам комфортних і затишних ночей!
- ПолінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Спальный размер: Евро
дуууууже м'яка приємна тканина
прийшов принт в пір'я замість полосочки, але забрала, бо було не критично- Достоинства:
- якість тканини
- Недостатки:
- прийшов інший принт
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук і розуміння!
Ми дуже раді, що якість тканини вас приємно вразила, і щиро вибачаємося за розбіжність у принті.
Дякуємо, що залишили замовлення — ваша лояльність для нас дуже цінна. Надалі будемо ще уважнішими до комплектування.
- Анна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Спальный размер: Евро
Якість дуже класна, але засмутило що принт не в полоску а з пірʼям, хоча такого комплекту не має ні на сайті офіційному, ні на розетці.
- Достоинства:
- Хороша якість, приємний матеріал, низька ціна
- Недостатки:
- Не співпадає з картинкою
Представник постачальникаДякуємо вам за відгук і за те, що поділилися своїми враженнями
Нам дуже приємно, що ви оцінили якість, матеріал та вартість підковдри.
Перепрошуємо за ситуацію з принтом. Звертаємо увагу, що зображення на сайті може відрізнятися від реального вигляду виробу через особливості зйомки, освітлення та кольоропередачі екранів. Також іноді в межах однієї колекції можливі варіації принту тканини, зберігаючи загальний стиль та якість матеріалу.
Ми обов’язково передамо ваше зауваження відповідному відділу, щоб інформація на сторінках товарів була максимально коректною та зрозумілою. Дякуємо за зворотний зв’язок — він допомагає нам ставати кращими.
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Спальный размер: Полуторные
Замовила зелену, як на фото, прийшла зелена з пірʼїнами, продавець навіть не звʼязався і не попередив. Так собі сервіс. Якість не погана.
- Достоинства:
- Непогана якість
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Спальный размер: Полуторные
Гарна підковдра, на змійці, не линяє
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Раді, що підковдра MirSon Soft Elegance №16-0237 Foliage вам сподобалася. Нехай вона слугує довго і дарує комфорт щодня!
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Спальный размер: Евро
Купував таку і ще бордову, приємна на дотик, підковдра йде на блискавкі, є позначка для ніг. Загалом рекомендую
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Дуже приємно, що підковдра MirSon Soft Elegance №16-0237 Foliage, а також бордовий варіант вам сподобалися.
М’яка тканина, зручна блискавка і позначка для ніг — саме ті деталі, які ми враховуємо для вашого комфорту.
Дякуємо за довіру та рекомендацію! Завжди раді вам
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Спальный размер: Евро
Отцу нравится
Представник постачальникаДуже дякуємо за ваш відгук!
Раді, що підковдра MirSon Soft Elegance Foliage сподобалася вашому татові. Нехай служить довго і дарує комфорт!
- Христина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Спальный размер: Полуторные Евро
В користуванні вже близько місяця. Прекрасна тканина, супер мʼяка, не кошлатиться, не парить. Планую купити в інших кольорах, мега задоволена!
- Достоинства:
- Не кошлатиться, приємна до тіла