Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Пододеяльник MirSon Полуторный 143х210 см Soft Elegance №19-0000 Monument (2200010917048)

Оценка пользователей 4.19/5
  • Василь К***

Довго шукав звичайну підковдру без малюнків, щоб підходила до різних комплектів. Цей варіант виявився ідеальним. Дякую!

Вітаємо!
      Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно, що саме ця підковдра стала для вас ідеальним варіантом

Раді, що однотонний дизайн та універсальність допомогли легко поєднати її з різними комплектами постільної білизни
      Користуйтеся із задоволенням!

• Марина А***

Очікування і реальність ніяк не співпали, в картці товару підковдра однотонна без візерунку. Прийшло двостороннє з вензелями

Достоинства:
    Приємна на дотик тканина
    Недостатки:
    Невідповідність кольору та дизайну

Щиро дякуємо вам за зворотний зв’язок.

Нам дуже прикро, що підковдра MIRSON Soft Elegance Monument не відповідала вашим очікуванням щодо дизайну. Хоча тканина приємна на дотик, ми розуміємо, наскільки важливо, щоб виріб повністю збігався з фото та описом у картці товару.

Будь ласка, напишіть нам на електронну пошту, вказану на бірці виробу, та додайте фото виробу або проблемної ділянки. Ми обов’язково детально розглянемо ситуацію, передамо інформацію у відділ контролю якості та запропонуємо для вас оптимальне рішення.

Дякуємо, що повідомили нам про це — ваш відгук допомагає нам покращувати якість сервісу та описів

• Дмитро Б***

Чудовий спокійний колір, рекомендую

Дякуємо за ваш відгук!

Нам дуже приємно, що підковдра MirSon Soft Elegance Monument вам сподобалась і ви оцінили її спокійний, гармонійний колір.

Дякуємо за рекомендацію — це дуже цінно для нас.

Будемо раді вашим наступним замовленням.

З повагою,
      Команда MirSon

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Спальный размер: Евро

Всё подошло

Щиро дякуємо вам за відгук!
      Нам дуже приємно, що все підійшло та ви залишилися задоволені покупкою.
      Ми раді, що підковдра повністю виправдала ваші очікування.

Дякуємо, що обираєте MirSon
      Бажаємо вам затишних і комфортних ночей!

• Марек М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Спальный размер: Двуспальные

Спасибо вам просто огонь !

Достоинства:
    Супер теплый и после 3 стирок идеальный
    Недостатки:
    нету

Щиро дякуємо вам за такі емоції!
      Нам дуже приємно, що підковдра вас порадувала і навіть після 3 прань залишається ідеальною.
      Ми завжди прагнемо, щоб наша продукція дарувала саме такі враження.

Дякуємо, що обираєте MirSon
      Бажаємо вам затишних і комфортних ночей!

• Артём К***

Розмір відповідає, матеріал приємний. Колір не відповідає тому що на фото, пришло світло сіре і не однотонне, а з візерунком

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що ви залишилися задоволені розміром та якістю матеріалу.
      Щодо кольору — тканина мікросатин має делікатний візерунок і легкий блиск, який не завжди можливо точно передати на фото, особливо під студійним освітленням.
      Ми врахуємо ваше зауваження, щоб зробити подачу товару ще точнішою.

Дякуємо за довіру!

• Сергій Р***

Відмінна якість.

Доброго дня! Щиро дякуємо вам за відгук

Нам дуже приємно, що ви оцінили якість підковдри. Будемо раді вашим наступним замовленням

• Микола С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Спальный размер: Евро

Розмір чіткій

Доброго дня! Щиро дякуємо вам за відгук

Нам дуже приємно, що ви відзначили точність розміру та не виявили недоліків. Нехай підковдра дарує комфорт і приємні відчуття під час сну!

Будемо раді вашим наступним замовленням

• Олександр П***

Якісний товар

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що підковдра MirSon Soft Elegance №19-0000 Monument (143*210 см) виправдала ваші очікування.
      Якість — наш пріоритет, і нам дуже приємно, що ви це відзначили.

Бажаємо приємного користування!

• Роман С***

Якість нормальна, спати приємно. Не монотонна, в "смужку". Брав комплектом.

Доброго дня!

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що підковдра MirSon Soft Elegance вас влаштовує та приємна у використанні.
      Також приємно, що ви звернули увагу на дизайн.

Дякуємо, що обрали наш комплект! Завжди до ваших послуг

• Юлия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Спальный размер: Полуторные Евро

Не відповідає дійсності! Забирала замовлення дитина, я одразу не побачила, що півковдра у поломку, а не однотон

Достоинства:
    Тканина добра на дотик
    Недостатки:
    Не відповідає дійсності

Дякуємо за ваш відгук!
      Хочемо пояснити, що візерунок на підковдрі — це нормальна особливість тканини мікросатин, яка використовується у моделі Soft Elegance №19-0000 Monument.
      Тканина має делікатний перелив або фактуру, що може виглядати як візерунок — це не дефект, а така її структура.

Тобто все відповідає заявленим характеристикам.
      Раді, що вам сподобалась якість тканини на дотик, і дякуємо за розуміння!

• Валерій П***

Швидко відправлено, по якості приємне на дотик. Колір не відповідає тим що на фото. За це нижче оцінка.

Достоинства:
    Приємне на дотик, гарний матеріал
    Недостатки:
    Колір не відповідає тим що на фото

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук Нам приємно, що вам сподобалася якість та м’якість тканини.
      Щодо кольору — відтінок може дещо відрізнятися через налаштування освітлення під час фотозйомки або відмінності у відтворенні кольорів на екранах пристроїв.
      Ми врахуємо ваш коментар для подальшого вдосконалення фото на сайті.

• Мирослав Н***

Підбирав підковдру під колір простирадла. Подивіться тепер на фото. Те, що темніше - це моє простирадло, а те що світліше - оця ваша підковдра. Що із них більше схоже на ваше фото? Орієнтуватися на фото вашого продукту - це як гадати на кавовій гущі. Воно не відповідає дійсності.

Але хай вже, якби ж то це була найбільша проблема. Та на жаль, ні. Заправивши ковдру і вкрившись, я виявив, що підковдра електризується як божевільна. Через статику вона буквально прилипає до тіла. Відчуваєш себе ебонітовою паличкою.

Це жахливо. Здавалося б - це просто підковдра, ну які там можуть бути проблеми? Оце ж і я так думав. А виявилось можна зробити звичайну підковдру абсолютно непридатною для користування.

Достоинства:
    Мʼяка тканина
    Недостатки:
    Інший колір ніж на фото, електризується (статика)

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш детальний відгук і зауваження щодо підковдри MirSon Soft Elegance Monument.

Хочемо уточнити, що тканина мікросатин — це синтетичний матеріал, створений на основі поліестеру.
      Завдяки цьому він має гладку текстуру, м’якість та легкість у догляді, але іноді може накопичувати статичну електрику, особливо у приміщеннях із сухим повітрям або при контакті з синтетичними ковдрами.

Щодо кольору — дійсно, відтінок тканини може дещо відрізнятися від зображення на фото.
      Це пов’язано з тим, що в різних партіях постачальника може бути незначна різниця у відтінку тканини, навіть якщо вона має одну й ту саму номенклатуру.

Рекомендуємо замовляти комплект постільної білизни повністю, щоб уникнути можливих відмінностей у кольорі між окремими позиціями.

Нам шкода, що виріб не повністю виправдав ваші очікування, і ми обов’язково передамо ваші зауваження у виробничий відділ для подальшого контролю якості

• Людмила Я***

Товаром задоволена

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за ваш відгук
      Нам дуже приємно, що підковдра MirSon Полуторна 143*210 см Soft Elegance №19-0000 Monument вам сподобалася і ви залишилися задоволені покупкою

• Інна П***

Чудовий товар за свою ціну-якісна тканина і пошив

Достоинства:
    Якість,ціна

Доброго дня!

Щиро дякуємо вам за гарний відгук! Нам дуже приємно, що ви оцінили якість тканини та пошиття.

Ми завжди стараємось пропонувати нашим клієнтам найкраще співвідношення ціни та якості — і дуже раді, що ви це відзначили.

Бажаємо вам приємного користування і тільки комфортних ночей!

З повагою,
      Команда MirSon

• Лавринко М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Спальный размер: King Size

В загальному Підковдра пошита добре, поки що ще не прав, потім побачу чи нормальна буде тканина
    Вказано що це однотонна модель, а по факту тканина іде з узором, цього ніде не вказано

Достоинства:
    Добре пошито
    Недостатки:
    Не вказано що тканина з узором

Дякуємо за зворотний зв’язок і за те, що обрали наш товар!
      Хочемо пояснити, що тканина підковдри справді є однотонною, але має легке тиснення — це особливість мікросатину. Такий візерунок не є друкованим малюнком, а створюється завдяки спеціальному переплетінню ниток і додає тканині вишуканого вигляду.

Після прання структура тканини зберігається, а зовнішній вигляд залишається охайним. Сподіваємось, що після використання Ви залишитеся задоволені якістю