- Валерий Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Шоколадный. Спальный размер: Евро
Супер. Ткань шикарная, мягкая. Под ним спать одно удовольствие. РЕКОМЕНДУЮ.
- Достоинства:
- Супер
Представник постачальникаВітаємо!
Щиро дякуємо вам за відгук та рекомендацію.
Нам дуже приємно, що ви високо оцінили якість тканини та комфорт під час використання підковдри. Ми раді, що виріб подарував вам приємні враження та зробив відпочинок ще більш комфортним.
Бажаємо вам затишку та приємних снів!
- Алла Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Шоколадный. Спальный размер: Полуторные
Дуже гарна
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук.
Раді, що підковдра вам сподобалася. Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою
З повагою,
Команда MirSon
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Шоколадный. Спальный размер: Полуторные
Soft Elegance - м'яка, шовковиста, дихаюча
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Нам дуже приємно, що ви оцінили м’якість, шовковистість і дихаючі властивості підковдри MirSon Soft Elegance Friar Brown.
Бажаємо вам комфортного користування та приємних снів
- Олег Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Шоколадный. Спальный размер: Полуторные
Гарний нейтральний колір, який підійде до більшості спалень/кімнат. Якістю цілком задоволений!
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук
Раді, що ви оцінили універсальний нейтральний відтінок Friar Brown — він дійсно гармонійно поєднується з різними інтер’єрами
Нам дуже приємно, що ви задоволені якістю. Бажаємо вам затишних і комфортних снів разом із MirSon
- Павло О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Шоколадный. Спальный размер: Полуторные
Хороший спальний комплект, швидко доставили, дякую
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за відгук!
Нам дуже приємно, що ви задоволені якістю комплекту та швидкістю доставки.
Ми завжди прагнемо, щоб покупки з MirSon приносили лише позитивні емоції.
Дякуємо, що обираєте MirSon
Бажаємо вам затишних і комфортних ночей!
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Шоколадный. Спальный размер: Евро
На дотик мʼяка, але аж занадто синтетичне
- Недостатки:
- Дуже синтетичний
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук. Хочемо уточнити, що дана підковдра дійсно виготовлена зі штучної тканини — поліестеру. Саме завдяки цьому матеріалу виріб має м’якість, легкість у догляді та зберігає колір після численних прань. Проте розуміємо Ваші зауваження та обов’язково врахуємо їх.
З повагою,
команда MirSon
- Світлана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Шоколадный. Спальный размер: Евро
Гарний на дотик якісний
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо вам за чудовий відгук про підковдру! Нам дуже приємно, що ви задоволені якістю. Якщо хочете доповнити комплект, можемо запропонувати простирадло на гумці в такому ж стилі — це створить гармонійний і затишний вигляд вашої спальні. Будемо раді допомогти з вибором!
Лишаємо посилання ссылка
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Шоколадный. Спальный размер: Полуторные
Дуже приємний на дотик матеріал, виглядає дорого. Молнія справна, знаходиться внизу підковдри, що дуже зручно. Але на фото шоколад, а в житті меньш шоколадний відтінок, світліше, більше до гірчичного.
- Достоинства:
- Дуже приємний на дотик матеріал
- Недостатки:
- Невідповідність кольору на картинці, та в житті
Представник постачальникаДоброго дня ! Дякуємо що залишили відгук. Заздалегіть приносимо вибачення за завдані незручності. Хочемо більш детально розібратися в даній ситуації та просимо вас звернутись до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз дякуємо за розумання!
- Юлія К***Продавец: Rozetka. Цвет: Шоколадный. Спальный размер: Полуторные
Товар прийшов зовсім не такий як заявлено на фото. Купували до цього простирадло, потрібно було доповнити комплект. Прохання, надсилати товар, який вказаний у оголошенні. Бо чекали, їхали забрати і врешті лишились ні з чим