Отзывы покупателей о Комплект постельного белья Mirson Полуторный Евро 160х220 см Sajazarra 12-0525 + 19-0000 Микросатин Premium (2200010921069)

• Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Комбінований колір виглядає неймовірно красиво і стильно, комплект хороший

Доброго дня! Щиро дякуємо вам за чудовий відгук

Нам дуже приємно, що ви оцінили поєднання кольорів та загальну якість комплекту. Раді, що він вам сподобався!

Будемо раді вашим наступним замовленням

• Павло Г***

Строгий та витончений класичний візерунок у поєднанні з суцільним кольором виглядає дуже дорого та стильно.

Достоинства:
    Всі шви акуратні та міцні

Доброго дня! Щиро дякуємо вам за такий змістовний і приємний відгук
      Нам дуже приємно, що ви оцінили елегантний дизайн комплекту та відзначили якість пошиття. Акуратні й міцні шви — один із наших пріоритетів.

Дякуємо за довіру та будемо раді вашим наступним замовленням

• Антон Г***

Гарний комплект, м'який, приємний на дотик. Розмір чудово підійшов. Дякую продавцю, якість і ціна мені підходить. Буду звертатися ще!!!

Достоинства:
    Швидко сохне
    Недостатки:
    Не знайшов

Щиро дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що комплект постільної білизни MirSon Sajazarra 12-0525 + 19-0000 вам сподобався, підійшов за розміром і виправдав очікування. Приємно знати, що ви залишилися задоволені якістю та ціною. Будемо раді бачити вас знову!

• Снежана П***

Замість постільної білизни отримала наматрасник

Доброго дня!
      Щиро перепрошуємо за ситуацію.
      Будь ласка, зверніться до служби підтримки Rozetka через ваш особистий кабінет або за контактами, вказаними на сайті.