Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Пододеяльник MirSon Полуторный 143х210 см Soft Elegance Sajazarra 12-0525 + 19-0000 (2200010921205)

Оценка пользователей 4.8/5
  • Тетяна К***

Важно! Линяет серый цвет! Как для синтетики,то неплохой комплект. Пока постирала,не знаю,будет ли искрить. Красивый. Желтенькое освежает.

Достоинства:
    Норм.
    Недостатки:
    Линяет.

Дякуємо за ваш відгук! Нам, як виробнику, важлива ваша думка. Щодо линяння кольору — рекомендуємо дотримуватися температурного режиму та рекомендацій з догляду, зазначених на етикетці виробу, а також перші прання проводити окремо від інших речей. Раді, що ви оцінили дизайн і поєднання кольорів підковдри.

• Олександр Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый с серым. Спальный размер: Двуспальные

ок

Щиро дякуємо вам за замовлення!
      Підковдра MirSon Soft Elegance Sajazarra 175*210 см — чудовий вибір для стильного і комфортного сну.
      Раді, що все підійшло — нехай дарує вам лише приємні ночі.

• Рус

Ідеально підійшло на їх же ковдру 140х205. Знизу широка блискавка, дуже зручно заправляти.

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що підодіяльник MirSon Soft Elegance Sajazarra ідеально підійшов до нашої ковдри та що ви залишилися задоволені зручністю блискавки - ми дійсно продумуємо деталі для вашого комфорту
      Якщо ви бажаєте доповнити комплект, зверніть увагу на наволочки з цієї ж серії, які ідеально поєднуються за кольором і якістю. Доступні розміри: 50*70 см та 70*70 см.
      ссылка
      З повагою,
      Команда MirSon

• Елена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый с серым. Спальный размер: Полуторные Евро

Красивый, яркий пододеяльник по доступной цене. Застегивается на змейку. Детям понравился))

Достоинства:
    Яркий, застегивается на змейку. Цена)
    Недостатки:

Щиро дякуємо вам за чудовий відгук про підковдру MirSon Soft Elegance Sajazarra!
      Раді, що він сподобався вам і дітям - яскраві кольори справді додають настрою, а зручна блискавка робить користування ще комфортнішим.
      Щоб доповнити комплект, рекомендуємо підібрати наволочки в тон, розміром 50*70 см.
      Переглянути наволочки за посиланням ссылка

Будемо раді бачити вас знову!