Отзывы покупателей о Пододеяльник MirSon Евро 200х220 см Soft Elegance Sajazarra 12-0525 + 19-0000 (2200010921236)
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый с серым. Спальный размер: Полуторные
Важно! Линяет серый цвет! Как для синтетики,то неплохой комплект. Пока постирала,не знаю,будет ли искрить. Красивый. Желтенькое освежает.
- Достоинства:
- Норм.
- Недостатки:
- Линяет.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам, як виробнику, важлива ваша думка. Щодо линяння кольору — рекомендуємо дотримуватися температурного режиму та рекомендацій з догляду, зазначених на етикетці виробу, а також перші прання проводити окремо від інших речей. Раді, що ви оцінили дизайн і поєднання кольорів підковдри.
- Олександр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый с серым. Спальный размер: Двуспальные
ок
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за замовлення!
Підковдра MirSon Soft Elegance Sajazarra 175*210 см — чудовий вибір для стильного і комфортного сну.
Раді, що все підійшло — нехай дарує вам лише приємні ночі.
- РусОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый с серым. Спальный размер: Полуторные
Ідеально підійшло на їх же ковдру 140х205. Знизу широка блискавка, дуже зручно заправляти.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що підодіяльник MirSon Soft Elegance Sajazarra ідеально підійшов до нашої ковдри та що ви залишилися задоволені зручністю блискавки - ми дійсно продумуємо деталі для вашого комфорту
Якщо ви бажаєте доповнити комплект, зверніть увагу на наволочки з цієї ж серії, які ідеально поєднуються за кольором і якістю. Доступні розміри: 50*70 см та 70*70 см.
ссылка
З повагою,
Команда MirSon
- Елена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый с серым. Спальный размер: Полуторные Евро
Красивый, яркий пододеяльник по доступной цене. Застегивается на змейку. Детям понравился))
- Достоинства:
- Яркий, застегивается на змейку. Цена)
- Недостатки:
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за чудовий відгук про підковдру MirSon Soft Elegance Sajazarra!
Раді, що він сподобався вам і дітям - яскраві кольори справді додають настрою, а зручна блискавка робить користування ще комфортнішим.
Щоб доповнити комплект, рекомендуємо підібрати наволочки в тон, розміром 50*70 см.
Переглянути наволочки за посиланням ссылка
Будемо раді бачити вас знову!