- Едуард М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Все супер, дякую!
Представник постачальникаВітаємо!
Щиро дякуємо вам за відгук.
Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені своїм вибором та якістю комплекту постільної білизни. Ми раді, що виріб виправдав ваші очікування.
Бажаємо вам комфортного відпочинку та приємних снів!
- Юрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Бездоганна якість пошиття: Всі шви рівні, акуратні, міцні.
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за такий теплий відгук
Нам дуже приємно, що ви оцінили м’якість і гладкість тканини.
Бажаємо, щоб підковдра дарувала вам комфортний, затишний сон щодня
Дякуємо, що обираєте MirSon!
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Приємний колір, хороша якість
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за відгук
Нам дуже приємно, що вам сподобався колір і якість комплекту
Бажаємо, щоб постіль дарувала комфорт і гарний настрій щодня
Дякуємо, що обираєте MirSon!
- Микита С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Рекомендую всім, хто хоче справжнього комфорту щодня!
Дякую!
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за такий теплий відгук і рекомендацію!
Нам надзвичайно приємно, що комплект дарує вам справжній комфорт щодня.
Ми створюємо продукцію MirSon саме для того, щоб кожна ніч була затишною та приємною.
Дякуємо за довіру
Бажаємо вам бездоганного та комфортного сну!
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Гарний колір, за розміром ідеально підійшов. Дуже дякую!
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук! Раді, що комплект постільної білизни MirSon Temisas 12-0712 + 15-1214 підійшов вам ідеально як за кольором, так і за розміром.
Бажаємо вам затишку та приємних снів щодня!
- В'ячеслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
За багатьма параметрами комплект підійшов, велике спасибі!
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш теплий відгук! Нам дуже приємно, що комплект постільної білизни Mirson Temisas підійшов вам за багатьма параметрами.
Ваша довіра — найкраща мотивація для нас і наших майстрів. Бажаємо вам затишку та комфортного сну з Mirson!
- Анатолій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Відмінне рішення для великого ліжка. Нюансів не знайшов
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за відгук!
Нам дуже приємно, що комплект постільної білизни MirSon Temisas Мікросатин Premium став для вас вдалим рішенням і повністю виправдав очікування.
Бажаємо вам комфортного та затишного відпочинку
- Святослав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Неймовірно гладка, прохолодна і приємна на дотик, з благородним ледь помітним блиском. Немає нічого зайвого
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш теплий відгук!
Ми дуже раді, що вам сподобалась постільна білизна з мікросатину — справді, тканина має вишуканий вигляд і дарує приємні відчуття під час сну
Нехай вона радує вас ще довго!
- Ангеліна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Купували в дитячу, хоч і комплект для дорослих, але все ідеально підійшло. Дякуємо!
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Раді, що комплект постільної білизни Mirson Temisas з мікросатину Premium ідеально підійшов навіть для дитячої кімнати.
Нам дуже приємно, що наш виріб став частиною вашого затишку. Дякуємо за довіру та зворотний зв’язок!
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Дизайн скромний і сучасний, без зайвих квітів. Відмінно виглядає на ліжку та додає йому акуратності.
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
Дуже приємно чути, що вам сподобався дизайн та загальне враження від комплекту.
Бажаємо приємного користування й затишних ночей!
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Все супер. Доставка вчасно, білизна дуже класна. Дякую.
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за відгук!
Раді чути, що комплект MirSon Temisas 12-0712 + 15-1214 вас повністю задовольнив, а доставка була вчасною.
Бажаємо вам тільки приємних вражень від покупок і комфортного відпочинку!
- Ганна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Дуже приємна на дотик тканина
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо за ваш відгук і високу оцінку!
Раді, що вам сподобалася постільна білизна MirSon Temisas — м’яка, приємна на дотик і комфортна у використанні.
Дякуємо, що обираєте MirSon!
- Загоровська В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Замовила на подарунок швидко отримала
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви швидко отримали замовлення та залишилися задоволені покупкою. Сподіваємося, що подарунок подарує приємні емоції та комфорт.
З повагою, команда MirSon
- Екатерина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Комплект прекрасної якості. Застібається блискавками. А пакування - то взагалі щось неймовірне, ним Ви даруєте радість, як бонус. Я в захваті! Щиро дякую продавцю! Однозначно рекомендую!
Представник постачальникаЩиро дякуємо за такий приємний і натхненний відгук!
Нам надзвичайно приємно, що комплект постільної білизни MirSon Temisas вам сподобався, і ви оцінили якість, зручність застібки та наше фірмове пакування.
Ми завжди прагнемо дарувати клієнтам не лише комфорт, а й емоції — раді, що це вдалося
Дякуємо за довіру та рекомендацію!
З повагою, команда MirSon
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Нормальний
- Достоинства:
- Цей раз прислали прикольний
- Недостатки:
- Замовляю постійно і присилають постійно різні комплекти, плюс мінус схожі.
Представник постачальникаДякуємо щиро за ваш відгук і довіру до нашого магазину!
Раді, що цього разу комплект вам сподобався
Щодо відмінностей у кольорах — дійсно, таке може траплятися, оскільки відтінки тканини можуть незначно змінюватися від партії до партії у постачальника. Ми завжди намагаємося підбирати максимально схожі варіанти, щоб зберегти загальну стилістику комплектів.
Дякуємо, що залишаєтесь з нами!
З повагою,
MirSon
- Ольга Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
На простирадлі були зайві нитки
- Недостатки:
- 100% поліестер
Представник постачальникаДякуємо вам за зворотний зв’язок щодо комплекту постільної білизни MirSon Temisas із мікросатину Premium!
Шкода, що ви помітили зайві нитки на простирадлі - іноді це може траплятися під час машинного пошиття. Ми постійно працюємо над покращенням контролю якості, тож дуже вдячні за таке зауваження.
Щодо складу тканини - мікросатин дійсно виготовляється з 100% поліестеру, але це не просто звичайне синтетичне полотно.
- Він має тонке щільне переплетення волокон, що забезпечує гладкість, шовковисту поверхню та стійкість до зношування.
- Завдяки цьому мікросатин не линяє, не сідає після прання, швидко висихає і зберігає вигляд тривалий час.
Якщо ви шукаєте натуральну тканину - із задоволенням можемо запропонувати комплекти з 100% бавовни.
Дякуємо, що поділились враженням!
- Кулик В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Вкрай розчаровані постільною білизною MirSon (мікросатин). Після першого ж використання тканина жахливо скаталася, з’явилася велика кількість грубих ковтунців. Комплект складається з двох кольорів — бежевого та світло-жовтого, і саме світла жовта частина скаталася найбільше, вигляд просто жахливий.
Така якість є абсолютно неприпустимою для нової постільної білизни. Білизна використовувалась лише одну добу, але виглядає так, ніби їй уже кілька років. Спати неприємно, зовнішній вигляд повністю зіпсований.
Ми обурені такою якістю та категорично не рекомендуємо цю продукцію.
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо вам за відгук і перепрошуємо за неприємну ситуацію
Нам надзвичайно прикро, що комплект постільної білизни MirSon Temisas 12-0712 + 15-1214 не виправдав ваших очікувань. Ваш зворотний зв'язок дуже цінний для нас і ми обов’язково передамо його на виробництво для перевірки якості партії тканини, особливо щодо світло-жовтого компоненту.
Будь ласка, якщо у вас є можливість — зв’яжіться з нами за контактами, вказаними на упаковці або бірці виробу. Ми прагнемо знайти рішення та компенсувати завдані незручності у найкращий для вас спосіб.
Ще раз перепрошуємо та дякуємо за вашу відвертість.
- Лілія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Що ж, я сама винна, що читала коментарі не від жінок)
Якість .... Залишає бажати кращого.
Колір.... Боже, я замовляла те, що на картинці. Отримала - жовто не пойми яке.
Якщо це рожевий - то я балерина
Дуже шкодую, що не перевіряла коли забирала. Жовте та й жовте, хто ж знав, що інший бік не зовсім рожевий
Фото не зовсім передає той відтінок, але нехай- Недостатки:
- Дорого для такої якості
Колір не відповідає картинці
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук.
Нам шкода, що комплект не виправдав ваших очікувань.
Хочемо звернути увагу, що сприйняття кольору може відрізнятися залежно від налаштувань екрана, яскравості дисплея, освітлення під час фотографування та умов освітлення у приміщенні. Саме тому відтінок виробу в реальності може дещо відрізнятися від того, який ви бачите на екрані.
Також зазначимо, що дана модель виготовлена з тканини мікросатин, яка є сучасним штучним матеріалом. Вона відрізняється гладкістю, стійкістю до зношування, насиченістю кольорів та простотою у догляді. Тактильні властивості мікросатину відрізняються від натуральних бавовняних тканин, тому сприйняття якості матеріалу може бути індивідуальним.
Дякуємо, що поділилися своєю думкою. Ваш відгук допомагає нам ставати кращими.
- Адамян Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Весь в нитках
Представник постачальникаДякуємо вам за відгук і за те, що повідомили про проблему
Нам дуже прикро, що комплект постільної білизни не виправдав ваших очікувань через наявність ниток. Такі ситуації не є нормою для нашої продукції, і ми обов’язково звернемо на це увагу.
Дякуємо за зворотний зв’язок і сподіваємося, що наступний досвід з MirSon буде для вас лише позитивним.
- Вероника Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 220 x 240. Размер наволочки: 2 x 50x70
Зовсім не той колір !!!!!
На фото коричневий і беж,а прийшов беж та ще й з малюнком
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Розуміємо ваше занепокоєння щодо кольору комплекту постільної білизни MirSon King Size Temisas 12-0712 + 15-1214.
Звертаємо увагу, що колір виробу на екрані може відрізнятися в залежності від налаштувань дисплея, освітлення та типу пристрою.
Щодо візерунку: тканина мікросатин має характерний легкий блиск і фактурний малюнок у плетінні, який не завжди передається на фото, але є присутнім у живому вигляді.
- Яна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Взагалі прийшов не той комплект.
Нажаль я не мала змоги проконтролювати, так як я закордоном
Комплект забирала сестра
І аж через три тижні вона вирішила що пора затестити нову постіль але як зʼясувалось що комплект не виглядає як на фото
Надіюсь наступного разу ви будете уважніші.
Представник постачальникаДякуємо за ваше звернення та зворотний зв’язок.
Хочемо пояснити, що тканина мікросатин Premium має особливу структуру: візерунок може бути виконаний у техніці тонкої жакардової смужки або мати фактурне плетіння, яке залежно від освітлення та кута огляду може виглядати менш помітним або навпаки — виділятися. Саме через це на фото тканина іноді здається повністю однотонною або з іншим візуальним ефектом, ніж у реальному житті.
Ми обов’язково передамо ваше зауваження до відповідного відділу, адже для нас важливо, щоб очікування клієнтів відповідали отриманому товару. Щиро дякуємо за розуміння та сподіваємося, що надалі наш сервіс залишить тільки позитивні враження.