- Наталья Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 70 x 70
Нет слов, просто супер!
- Достоинства:
- Качество ткани и пошив.
- Недостатки:
- Их просто нет
Представник постачальникаДякуємо Вам за чудовий відгук!
Нам надзвичайно приємно, що Ви так високо оцінили якість тканини та пошиття наволочки. Для нас найкраща винагорода — це Ваші позитивні враження від покупки.
Щиро дякуємо за довіру до продукції MirSon! Бажаємо Вам комфортного відпочинку та будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців.
- ЮраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70
Класний матеріал мягенкій приємний
- Достоинства:
- Мягенькій
- Недостатки:
- Ненайшов
Представник постачальникаВітаємо!
Щиро дякуємо вам за відгук!
Нам дуже приємно, що ви оцінили м’якість та приємні відчуття від матеріалу — саме такі емоції ми й прагнемо дарувати нашим клієнтам
Дякуємо за довіру та будемо раді вашим новим замовленням!
З повагою,
Команда MirSon
- Татьяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70
Заказали три наволочки Satin Сатин 004 Ash. Прислали разных цветов: одна — светло-серая, две — тёмные серо-зелёные.
Плевать, что заказали? Высылаете что есть? Так понимать?- Достоинства:
- Качество вроде как неплохое
- Недостатки:
- Не соответсвует заказу
Представник постачальникаДоброго дня!
Нам щиро шкода, що з вашим замовленням наволочок MirSon Soft Touch of Satin сталася така ситуація.
Будь ласка, напишіть нам на електронну пошту, вказану на нашому сайті у розділі Контакти,
щоб ми могли детальніше розглянути ситуацію та запропонувати відповідне рішення.
Ми обов’язково постараємося виправити непорозуміння
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70
Це неприйнятно - замовлені 2 наволочки різного кольору: темно-сіра і світло-сіра.
- Недостатки:
- Повне фіаско
Ми обов’язково постараємося виправити непорозуміння- Татьяна З***
Такая же история! Заказали три наволочки одного цвета. Прислали разные.
- Александр Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 60 x 60
Ткань плотная и приятная, пошив качественный, цена приятное
- Достоинства:
- Хорошее качество. Цена
- Недостатки:
- Не обнаружил
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо за ваш позитивний відгук про наволочку MirSon Soft Touch of Satin 60x60 см (сатин 004 Ash)!
Раді, що ви відзначили якість тканини, акуратний пошив і приємну ціну — нам дуже приємно отримувати таку оцінку нашої роботи.
До цього відтінку чудово підійде підковдра з тієї ж сатинової колекції — стильна, приємна на дотик і довговічна у використанні. Будемо раді допомогти підібрати розмір або оформити замовлення.
ссылка
Дякуємо, що обираєте MirSon!
З повагою,
Команда MirSon