Отзывы покупателей о Одеяло шерстяное MirSon 018 зима 140x205 см (2200000004369)

Оценка пользователей 4.34/5
  • AI аналіз відгуків
    95 відгуків:  позитивний – 74%, нейтральний – 13%, негативний – 13%
    Ковдра MirSon 018 зима отримала переважно позитивні відгуки завдяки своїй високій теплоті, легкості та якості матеріалів. Покупці відзначають зручність у використанні, натуральність наповнювача й гарний зовнішній вигляд. Серед основних недоліків — деякі скарги на жорсткість, занадто тонку товщину для зимового використання, відхилення від заявленої ваги та проблеми з упаковкою. Окремі користувачі нарікають на якість пошиття (браковані шви), а також зазначають, що виробник міг би краще контролювати відповідність характеристик.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Артем Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Якість відмінна, вовна м'яка, не колеться, приємна до тіла. Добре зберігає тепло і пропускає повітря. Рекомендую для зими!

Щиро дякуємо за ваш відгук і рекомендацію!
      Нам дуже приємно, що ви оцінили м’якість вовни та тепло ковдри MirSon 018.
      Раді, що вона забезпечує комфорт і добре зберігає тепло взимку. Бажаємо вам затишних і теплих ночей

• Ганна Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Тепла і велика ковдра, найкращий вибір, як завжди!

Вітаємо! Щиро дякуємо вам за довіру та теплий відгук

Нам дуже приємно, що ковдра виправдала ваші очікування та дарує комфорт і тепло. Вовняні моделі справді чудово зігрівають у холодну пору.

Дякуємо, що знову обираєте MirSon!
      Бажаємо затишних зимових ночей!

• Илья Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Ковдра легка, але тепла. Рекомендую!

Щиро дякуємо вам за рекомендацію

Нам дуже приємно, що ковдра виправдала ваші очікування — легка, але водночас тепла
      Бажаємо вам затишних і комфортних зимових ночей

Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів!

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Може ,я чогось не розумію, але о якой овечей вовне їде річ? Прикрепляю фото де внутри ковдри сінтепон.

Достоинства:
    Недостатки:
    Продавець вводить в оману покупця

Дякуємо за ваш відгук!
      Хочемо звернути увагу, що в характеристиках товару чітко вказано склад наповнювача:
      овеча натуральна шерсть — 70%, поліефірний розпушувач — 30%.

Це стандартна комбінація для забезпечення теплоізоляції, легкості та довговічності виробу.
      Дякуємо за зворотний зв’язок і перепрошуємо, якщо інформація в описі виявилася недостатньо зрозумілою.

• Руслан Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Очень теплое и легкое, а так круто сочетается под мои обои в комнате) Благодарю!

Щиро дякуємо за ваш теплий відгук!
      Раді, що ковдра MirSon 018 не тільки дарує вам комфорт і тепло, а ще й ідеально пасує до інтер’єру
      Бажаємо вам затишку та приємного відпочинку щодня!

• Мілана Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Тепла та зручна ковдра.Не важка.

• Нінель Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Виглядає дуже стильно. Якість на висоті!

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215

Дополнение к моему отзыву!!!
    Первая ночь прошла в тепле и уюте!!
    Надеюсь оно мне прослужит много лет!!!
    Успешной вам работы!!

Дополнение к моему отзыву
    Пришло в упаковке полиэтилене
    Как жалко потраченное время!!!!

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук!
      Ковдру відправляємо у фірмовому пакеті.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215

Заказала, доставили вовремя, ещё и со скидкой,,,,
    На этом закончились положительные эмоции,,,
    Забирала — не тот цвет — белый,,,
    Тонковатое и похоже не соответствует обещанному наполнению,,,,
    Простежка сделана 44/44, не так как рекламируется,,,
    Хотелось себя порадовать теплом и уютом!!!!!
    Хочется вернуть,,,,,,
    Как это сделать???

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук!
      Ковдра, як зазначено в описі до товару, кремова з коричневим візерунком. Наповнювач: 70% натуральна овеча вовна та 30% поліефірний розпушувач. Продукція належної якості не підлягає обміну чи поверненню.
      Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.

• Анна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Вовняна ковдра дуже зручна для холодних ночей.

• Марія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Ковдра має елегантний зовнішній вигляд і відмінно вписується в будь-який інтер'єр.

• Ремао
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

В принципі стандартний принт в цієї ковдри,тепленька)))

• Олег Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205

Тепле, на зиму що треба

• Дмитро З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Брав цю ковдру в 2019 році та ще "таку ж саму" нещодавно, тож майже на 100 відсотків більша ціна зараз (з величезною знижкою!) не вплинула на покращення якості нової "версії". Основні недоліки від швидкого порівняіння: 100% вовни проти 70% і 30% поліестера, вага майже на 1 кг менша за стару (в опису на Розетці Ковдра вовняна MirSon 018 зима 140x205 см (2200000004369) - Вага 2350 г - ЦЕ НАВІТЬ БЛИЗЬКО НЕ ТАК!), простьобано дуже ріденько, економили час своєї ручної роботи чи як?, "покращили" і до того одноразовий чехол, прибравши з нього застібку :))) Загалом порекомендую вибрати ковдру у інших виробників, вибір в даній ціновій категорії є.

• Волошина К***

Дякую за чесний відгук. Я вже помилилася, взявши подушку цього виробника. Думала над ковдрою, тепер точно піду шукати далі.

• Євген З***

Що порадете ?

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Беру вже другу таку ковдру. Першу брав для себе, тепер для дитини. Так тепло під нею спати. Тіло дихае та не потіє під нею.

• Вікторія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Ковдра з вовни,приємна на дотик,не важка,тепла) Рекомендую!

• Котельник В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

ДУууже тепла ковдра,Я прям ну дуже задоволена,справді гарна якість та пошиття ковдри відповідає фото)

• Андрущенко Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Ковдра приїхала хорошої якості,добре герметично запакована.
    Залишились позитивні епоції від ковдри.

Достоинства:
    Задовільна ціна, хороша якість

• Екатерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215

Супер-одеяло!!!!! За такую цену просто подарок!

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205

Отримали сьогодні ковдру. Вибирали між цією та іншою, яка на фото і відео зовсім тонка. Вибрали цю, бо на фото та у відеоогляді вона товстіша, більш пухка. В результаті ця ковдра тонюсінька і світиться на просвіт. Очікування не справдилися, задоволення від товару немає. Сподіваюсь, що хоч з наповненням не набрехали і мамі буде тепло.

Достоинства:
    Поки не знаю... хіба тканина гарна
    Недостатки:
    Дуже тонка, аж світиться

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!

• Андрей К***

Товаром доволен. Тепло.

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Ковдрою задоволена, це вже друга така, що купую на Розетці. Виглядає тонкою, але насправді під ній дуже тепло. Єдине, що неприємно вразило, чому ця ковдра була запакована у плівку з прорізаними ручками? Попередня, така ж сама модель, прийшла у валізі з блискавкою, з нормальними ручками. Для транспортування зручно, або, коли на літо сховати треба. А в цій ковдрі, я пакування зняла, і все, покласти нікуди. Це, звісно, дрібниця, але враження підпортило.

Достоинства:
    Тепла
    Недостатки:
    Упаковка

Доброго дня! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Впевнені, що продукція MirSon принесе затишок та комфорт у Ваш будинок. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок!

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Дуже тепла та приємна ковдра. Спочатку трохи дубова, але з часом стає м'якою. Тоненька, не об'ємна, але гріє відмінно.

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Не разбираюсь в одеялах, купил чисто из-за рейтинга. Рейтинг обманул.

Недостатки:
    Дубовое.

Доброго дня!Дякуємо за Ваш відгук.

• Наталья Г***

Реальный размер одеяла: 1480 х 2100 мм,
    Одеяло вначале топорщится, но потом принимает нормальную форму. Очень большое, теплое и уютное. Пошито аккуратно, в пункте получения Розетка можно спокойно все осмотреть, нет очередей и есть место, где это можно сделать. В моем одеяле дефектов не было. Покупала со скидкой 48 процентов. Очень радует, что сделано в Украине, молодцы!

Достоинства:
    теплое, большое, красивая расцветка, не скользит
    Недостатки:
    слабый запах вначале

• sergey s***

"сделано в Украине"? - в описании товара указывают Италия.

• Яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Купила уже второе одеяло. Незаменимая вещь на зиму, ну оооочень теплое.

Достоинства:
    Очень теплое

• Анастасия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 220x240

Одеяло супер. Размер огромный. Правда пододеяльник нужно шить на заказ. Очень тёплое, и не тяжёлое.

Достоинства:
    Состав шерсть

• Людмила К***

Тут не потрібні коментарі

Достоинства:
    Дуже гарна кодра.Тепла та затишна.
  • Марина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 220x240

Отличное одеяло, красивое, огромное, как раз то, что хотела, правда придётся подобрать пододеяльник

Достоинства:
    Большое
    Недостатки:
    Пока нет
  • Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 220x240

Купил на Розетке Одеяло шерстяное MirSon 018 зима 220x240 см (2200000018793_220_240)Что может быть лучше шерстяного одеяла зимой когда на улице мороз и снег, ответ очень прост зимние одеяло фирмы MirSon, одеяло очень теплое и легкое укрываться им одно удовольствие остался доволен покупкой и качеством изготовления спасибо Rozetka.
    #мояраспаковка

Достоинства:
    Теплое, недорого, качество.
  • Екатерина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Чудова ковдра. Отримали, перевірили, всі шви якісні на ній. Подивимося з часом, наскільки тепла

Достоинства:
    Без запаху
    Достатньо легка (для дитини саме те)
    Недостатки:
    Відірвалася ручка від чохла при транспортуванні
  • Константин О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
    Недостатки:
    Тонкое. Не Очень теплое. Ожидал большего.
  • Кукшин Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Купили ковдру більше місяці назад. Все влаштовує, гріє добре. Спати під нею зручно і приємно

• Людмила Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Одеяло понравилось, оно отвечает всем заявленным характеристикам. Мне нравится верхнее покрытие из хлопка и то, как одеяло согревает и сохраняет тепло, не парит. Один неприятный нюанс - одна из строчек прошивки оказалась с браком - стежки отсутствуют на расстоянии 10-12см. в центре одеяла, просто натянута нитка. Думаю это укоротит срок его службы...но заморачиваться с возвратом не хотелось, к тому же не было времени. Пододеяльник советую брать только этой же фирмы Mirson, потому что другие немного малы.

Достоинства:
    очень теплое, уютное одеяло
    Недостатки:
    попался небольшой брак прошивки
  • Андрей

Очень теплое, приятная ткань