Отзывы покупателей о Одеяло шерстяное MirSon 053 лето 140x205 см (2200000005809)

Оценка пользователей 4.53/5
  • Єгор Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Чохол міцний, не утворює катишків. Для літа та теплих приміщень ідеальний варіант. Рекомендую!

Дякуємо за ваш відгук!

Нам дуже приємно, що ковдра MirSon 053 вам сподобалась і виправдала очікування. Раді, що ви оцінили міцність чохла та його стійкість до утворення катишків.

Дякуємо за рекомендацію — це дуже цінно для нас.

Будемо раді вашим наступним замовленням.

З повагою,
      Команда MirSon

• Татьяна К***

Легеньке,тепленьке

Щиро дякуємо за відгук
      Дуже раді, що ковдра вам сподобалася — вона дійсно легенька, але при цьому добре зберігає тепло та забезпечує комфортний сон навіть у прохолодні ночі

Бажаємо вам затишку та приємних снів разом із MirSon

• Любовь С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Пошив не відповідає заявленому.

Дякуємо за звернення.
      Звертаємо увагу, що візерунок стьожки не впливає на функціональність ковдри, її теплові властивості чи якість пошиття. Стьожка виконує фіксуючу роль для наповнювача, і навіть при відмінностях у візуальному вигляді ковдра повністю відповідає своїм експлуатаційним характеристикам.

Якість матеріалів та пошиття виробу збережена.

• Ирина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Завдяки натуральній овечій вовні під нею не спекотно, вона чудово вбирає вологу. Це чудова покупка)

Достоинства:
    вартiсть
    Недостатки:
    не виявила

Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук!
      Раді, що ковдра MirSon 053 Літня з натуральної овечої вовни подарувала вам комфорт і приємні враження.
      Нехай ваш сон буде завжди легким, свіжим і затишним!

• Федір Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Легенька ковдра, як накидка взагалі супер. Рекомендую!

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що вовняна літня ковдра MirSon №053 (140*205 см) вам сподобалась і стала зручною альтернативою як легка накидка.
      Дякуємо за рекомендацію та довіру до MirSon!

• Анатолій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Ідеально підходить для теплих ночей. Зроблена з натуральної вовни, добре пропускає повітря

Достоинства:
    вартiсть
    Недостатки:
    не виявив

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що ковдра MirSon 053 Літня з натуральної вовни вам підійшла і дарує комфорт у теплі ночі.
      Цінуємо вашу довіру та бажаємо тільки приємного сну!

• Поліна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 220x240

Виробник вказує можливу різницю у вигляді стібка — це нормально. Але у моєму випадку різниця надто суттєва. На фото товару — дрібний стібочок, який рівномірно фіксує наповнювач, тоді як мені надіслали ковдру з великими квадратами, що точно не утримають наповнювач навіть місяць. Виглядає зовсім інакше, і, на жаль, викликає розчарування.
    Так, ціна невисока, але ж це не має означати, що товар може бути настільки неякісним?
    До покупки не рекомендую.

Достоинства:
    Зручний розмір
    Недостатки:
    Не обережно оброблені краї, вид стібка

Доброго дня!

Щиро дякуємо вам за відгук і зворотний зв’язок.

Нам дуже прикро й щиро збентежено, що ковдра не відповідає вашим очікуванням за виглядом стібка та якістю обробки. Ми цінуємо кожного клієнта і завжди прагнемо надавати продукцію належного рівня.

Будь ласка, надішліть нам фотографії отриманого товару, а також вкажіть номер замовлення або контактний номер телефону, за яким воно було оформлене. Звернення можна надіслати на електронну пошту, вказану на нашому офіційному сайті.
      Просимо зробити це протягом поточного дня, щоби ми могли швидко розглянути ситуацію та надати вам відповідь.

Дякуємо за розуміння та можливість виправити ситуацію.

З повагою,
      Команда MirSon

• Алла К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Задоволена ковдрою, якісна не парить, легенька.

• Татьяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215

Ковдра тепла,легенька і не парит, дуже довільна

Достоинства:
    Не парит, тепла
    Недостатки:
    Не має

• Ольга Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

На літо саме те, що треба.

Достоинства:
    легка.
    Недостатки:
    пока немає

• Инна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Ковдра сподобалась. Тоненька,якраз на літо. Розмір співпадає.

Достоинства:
    Тоненька та легенька
    Недостатки:
    Не має

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Ковдра чудова,брала по акції,вона легка і тепла

Недостатки:
    Не виявила

• Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 220x240

Ковдра непогана, однак трохи парить (бо ненатуральний чохол)

• Игорь С***

Очень быстро качественно!

• Юлия

Гарне. Повністю відповідає очікуванням. Для температури вдома +21 - добре

• Алиса
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Лучшее мое летнее одеяло)

• В'ячеслав О***

Жах...

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук!

• Олег З***

При температуре 22 в комнате, тепло спать, не жарко и не холодно

• Елена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

для жаркого лета шикарное одеяло. без запаха, аккуратно сделано. подеяльник бы еще сразу продавали, то цены бы не было ему

Достоинства:
    тонкое и легкое
    Недостатки:
    нету
  • Анатолій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205

Очень легкое и удобное одеяло. Прошив качественный, ниток нигде не видно.

Достоинства:
    Легкое
    Недостатки:
    нету
  • Николай З***
    Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Качество товара - плохое...

Прошивка - отличается (не ромбы и не квадраты, а большое нечто подобное, т.е. через 2-3 стирки выкинете т.к. наполнитель скомкается), строчка мало того что неровная...она идёт, идёт, а потом хопс и на 30 см в другую сторону, а в узлах вообще пучок ниток торчит...

Достоинства:
    по акции недорого
    Недостатки:
    качество - ужжас...

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!

• Ирина
    Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Одеяло выше всех похвал. И сервис не храмает, заказывала в предновогодние праздники, очень оперативно ребята справились. Все устраивает.

Достоинства:
    Качество на высоте+сервис компании
  • Катя
    Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Хорошее, ткань нежная, самое главное не электризуется и не стриляет, одеялко служит уже 2 года и думаю еще не мало прослужит.

Достоинства:
    Пользуемся и радуемся
  • Ярослава
    Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Одеялом довольна, для меня было главным отсутствие запаха шерсти, натуральность изделия и удобность в использовании - все как на заказ, спасибо производителю! И отдельное спасибо любимой Розетке)

Достоинства:
    Красивое, легко принимает форму тела, не топорщится, легкое
    Недостатки:
    для меня нет
  • Лариса

Одеялом довольна

Достоинства:
    Легкое, комфортное,спим под ним с удовольствием
    Недостатки:
    жаль что покупала не в акцию