- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
М'яка, тепла, натуральна вовняна подушка. В цiлому дуже якiсна подушка!
Представник постачальникаДякуємо вам за відгук!
Раді, що вовняна подушка MirSon Valentino №121 вам сподобалась та виправдала очікування щодо якості та комфорту
Користуйтеся із задоволенням!
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Якість MirSon, як завжди, на висоті. Рекомендую як чудовий подарунок!
Представник постачальникаЩиро дякуємо за такий теплий відгук і рекомендацію!
Нам дуже приємно, що якість подушки MirSon Valentino 121 виправдала ваші очікування.
Дякуємо, що обираєте MirSon — нехай подушка дарує комфорт і стане чудовим подарунком
- Анна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Хороша подушка, висипаюся на ній чудово. Ціна/якість топ!
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук
Дуже раді, що подушка забезпечує вам комфортний сон і ви задоволені співвідношенням ціни та якості. Натуральна вовна створює приємний мікроклімат та підтримує комфорт протягом ночі
Бажаємо вам ще багато солодких і відновлюючих снів разом із MirSon
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Шукав натуральну подушку для поліпшення якості сну і знайшов ідеальну. Вовняна подушка MirSon Valentino це неймовірний комфорт.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за теплий відгук! Нам надзвичайно приємно, що вовняна подушка MirSon Valentino №121 стала для вас ідеальним вибором для покращення якості сну.
Нехай вона дарує вам комфорт і затишок щоночі!
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
После пары месяцев пользования весь наполнитель скомкался, спать невозможно,распушить уже не получилось и шерстью овечьей там и не пахнет, синтетика 100% ,пришлось собакену подогнать!
- Достоинства:
- Чехол норм
- Недостатки:
- Наполнитель не шерсть,а синтетика подкрашенная под шерсть!!
- КалайдоваОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Может вызывать аллергию!
- Достоинства:
- Натуральная, мягкая, комфортно спать
- Недостатки:
- Спала на подушке всего несколько ночей. Через пару ночей появилась аллергия (опухли и покраснели глаза) видимо на шерсть, хоть я не аллергик.
- Лилиана Д***
Тут продаются етой фирмы противалергичные бордо преобретайте
- СофияПродавец: Rozetka. Размер: 50x70
На мой взгляд, подушка идеальна для комфортного отдыха. Я очень довольна ее качеством и дизайном.
- Достоинства:
- Качество
- Висоцька А***Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушкою задоволена, вона не тверда і достатньо мягка. Вона не дуже висока, але при цьому голова не провалюється. Хвилювалася що подушка буде парити, так як вона із шерсті, але даремно, подушка не парить і на ній комфортно спати. Також великий плюс що подушку можна регулювати, хоч видно що в середині.
І окреме дякую Розетці, за хороші акції (зекономила 90 грн =))) і за швидку доставку!!- Достоинства:
- Не парить, можна регулювати