- Віктор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Використання цієї подушки принесло мені позитивні емоції. Спати на ній дуже зручно!
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо вам за такий чудовий відгук! Нам безмежно приємно, що подушка подарувала вам позитивні емоції, а сон на ній став по-справжньому комфортним
Нехай і надалі дарує вам лише приємний відпочинок, легкість та солодкі сни
Будемо дуже раді бачити вас знову серед наших клієнтів!
- Виктор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Якщо хочете ідеально збалансовану подушку, то це чудовий варіант!
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що подушка MirSon Extra Premium Royal виявилась для вас ідеально збалансованою. Бажаємо вам комфортного, глибокого та приємного сну!
- Суркова К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 60x60
Замовила подушку дуже сподобалась пех не лізе тканинна дуже приємна на дотик залишилась задоволенна даним виробом не розумію даних коментарів про цю подушку Буду купувати ще !!!
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш чудовий відгук! Дуже раді, що пухова подушка MirSon Extra Premium Royal виправдала ваші очікування і приносить комфорт щоночі. Для максимального задоволення рекомендуємо звернути увагу на наші наволочки з сатину — вони ніжні, приємні на дотик та прекрасно доповнять вашу подушку.
Дякуємо, що обираєте MirSon!
ссылка
З повагою,
Представник бренду MirSon
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
останній відзив писала більше року тому, а ситуація не змінилися. Мені знову прислали не ту подушку - на сумці назва відповідає замовленню, а в сумці - інша подушка (завжди дешевша, ніж я замовляла). Так як оплачую товар по факту після перевірки, то процес із намаганням продати мені не ту подущку для мене є дивним. Вам що немає чим зайнятися, крім того щоб возити ці подушки туди-сюди?
- Достоинства:
- як оцінити "достоинства", якщо тобі тупо раз за разом присилають не ту подушку, що замовляєшь?
- Недостатки:
- не відповідає моєму замовленню
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук!
Перепрошуємо за незручності. Інформацію опрацьовано та передано відповідальним особам. Для вирішення питання Ви можете звернутися на наш офіційний сайт.
Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушка, яку доставила Розетка не відповідає моєму замовленню і це вже не вперще, коли товар який не підлягає поверненню має такий недолік. Чому MirSon не узгоджує з покупцем зміни у замовленні, а просто відправляє інший товар?
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!
- Валентина В***Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушечка пуховая просто замечательная. Очень мягкая и лёгкая. Пух слава богу не вылазит, очень переживала по этому поводу. Качество подушки на высоком уровне. Спиться на ней просто волшебно.
- Достоинства:
- Мягкая
- Лилия Б***Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Отличная подушка для сна. Дочь очень довольна, т.к. любит низкие подушки. Качество на высоте. Ткань хорошая. Подушка имеет очень ненавязчивый приятный аромат.
- Недостатки: