- Андрій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кремовый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 90x200
waterproof класна річ, наматрацник супер
- Достоинства:
- якiсть
Представник постачальникаДякуємо за Ваш чудовий відгук!
Раді, що наматрацник MirSon Carmela Waterproof Eco 232/2 виправдав Ваші очікування
Приємно, що Ви оцінили його водонепроникні властивості та якість виконання. Дякуємо за довіру до нашої продукції!
Бажаємо Вам комфортного користування та надійного захисту матраца!
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кремовый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 160x200
Матеріал м'який, приємний до тіла, не відчувається під простирадлом. Краща покупка для захисту матраца! 5/5.
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за такий чудовий відгук і високу оцінку 5/5
Нам дуже приємно, що наматрацник MirSon Carmela Waterproof Eco 232/2 сподобався вам своєю м’якістю, приємною текстурою та комфортом у щоденному використанні
Особливо раді, що ви відзначили, що він не відчувається під простирадлом і при цьому чудово захищає матрац — саме в цьому і полягає головна перевага якісного водонепроникного наматрацника
Дякуємо, що обрали MirSon
Нехай покупка і надалі тішить вас чистотою, комфортом та надійним захистом матраца щодня
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200
Не понравилось.все шуршит и ёрзает
Однозначно не стоит своих денег.я брала по акции значительно дешевле но ещё раз бы не взяла- Достоинства:
- Только водонепроницаемый
- Недостатки:
- Шуршит ёрзает и швы непонятно где
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200
Размер подошёл, шуршания нет, не парит. Качество хорошее. На водонепроницаемость ещё не пробовали, но думаю, не подведёт.