Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Перина пуховая MirSon 100% пуха №710 80х200 см (2200000019271)

• Артем Є***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 200x220

Дуже відмінна якість, пух та пір'я з крил архангела, спати під такою ковдрою, як побувати у раю.

Достоинства:
    М'якість та повітряність
    Недостатки:
    Низька ціна

• Анна-Марія Д***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 80x200

Відмінні якість

• Александр С***

Хороший товар для покупки

Достоинства:
    Зручність

• Дима Д***

Не советую плохое качество

• Руслан Х***

Дуже классна пирина м,яка комфортна тепла найголовніше нема катишек як бува иноді

Достоинства:
    Тепла комфортна м'яка

• Irina K***

Дуже класна перлина, м‘яка, комфортна та тепла

Достоинства:
    М‘яка

• Світлана О***

Получила на подарок и очень довольна качеством. Легкая и теплая .

Достоинства:
    Легкая и воздушная.

• Женя Л***

Для нас дуже хороший варіант. Дуже м'яка і приємна на дотик як хмаринка