Отзывы покупателей о Одеяло бамбуковое MirSon Bamboo Royal Pearl 0404 лето 155х215 см (2200000036490)

Оценка пользователей 4.71/5
  • Віктор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Натуральна, дихає, не електризується, не викликає подразнення.

Достоинства:
    Легка

Дякуємо за Ваш відгук!
      Раді, що ковдра MirSon Bamboo Royal Pearl 0404 Вам сподобалась

Приємно, що Ви оцінили її легкість, натуральність та комфорт під час сну. Бажаємо Вам приємного, затишного та комфортного відпочинку!

• Михайло П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Легка, повітряна, приємна до тіла.

Достоинства:
    Не жарко, добре дихає

Щиро дякуємо вам за чудовий відгук!

Нам дуже приємно, що ковдра MirSon Bamboo Royal Pearl подарувала вам відчуття легкості, повітряності та комфорту
      Саме бамбукове наповнення чудово підходить для літнього сезону, адже воно добре пропускає повітря та дарує приємні відчуття під час сну.

Бажаємо вам ще більше затишних і комфортних ночей разом із MirSon

• Анна Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Классное одеяло, спасибо за оперативную обработку заказа)

Щиро дякуємо вам за відгук!
      Нам дуже приємно, що бамбукова ковдра MirSon Bamboo Royal Pearl вам сподобалася, а також що ви оцінили оперативну обробку замовлення

Бажаємо вам легкого, комфортного сну та будемо раді вашим наступним покупкам!

• стовович
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 220x240

ковдра на 3
    вона велика і бавовняна, але місцями на ковдрі є ущільнення зовнішнього матеріалу тканини, що викликає неприємні відчуття навіть через півковдру

Недостатки:
    місцями щільний матеріал, виглядає як брак

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!

• Любов К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
  • Юрий Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

пользовались вплоть до конца ноября и было тепло

Достоинства:
    легкое, летнее одеяло
  • Лариса
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Спати під ним одне задоволення. Відповідає опису на сайті. А акційна подушка була приємним доповненням. Для літа саме те, що потрібно. Раджу брати - не пошкодуєте. Воно варте того.

Достоинства:
    Чудовий літній варіант.
  • Людмила Б***
    Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Мне одеяло пришло все такое как я и ожидала, по качеству все полностью устраивает. Не плотное, среднеее, но, теплое. Не тяжелое. Пошив хороший, даже на фото можно просмотреть. Очень довольна товаром, наполнитель не сбивается. Пользуюсь уже пол месяця и недостатков - нет.

• Франчук Р***
    Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Пришло одеяло с браком, нитки со строчки половина просто вылазят, одеяло очень плохо простёганное - нитки просто висят .... Связалась с сервисным центром сообщила о проблеме и попросила сменить на новое, прошла неделя и тишина

Недостатки:
    Одеяло плохо простёганное, нитки свисают, петли повылазили наружу

• Конончук И***
    Продавец: Rozetka. Размер: 220x240

Зимою не буде холодно?

• Яровая М***

Конечно будет, это же летнее одеяло)))

• Ирма
    Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Довольна этим одеялом на 100%! Купила в начале мая и сплю под ним уже второй месяц - все ок! не жарко, одеяло легкое, почти не чувствуется, запаха никакого нет, не сбивается (уже 1 раз стирала). Производитель совестный, товар качественный! Розетка - супер!

Достоинства:
    Легкое, натуральная ткань и наполнитель