- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Дуже гарна літня ковдра. Легенька, тепленька. Загалом все відповідає опису.
- Достоинства:
- легка і приємна
- Недостатки:
- нема
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 220x240
Гарна якість!!!
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за такий приємний відгук про бамбукову ковдру MirSon Bamboo 0401.
Нам дуже приємно, що ви оцінили якість виробу. Ми завжди прагнемо, щоб наші ковдри дарували комфортний сон, легкість та приємні відчуття під час відпочинку.
Щиро дякуємо за довіру до MirSon. Будемо раді вашим наступним замовленням та новим відгукам.
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Ця ковдра - цінна знахідка для мене. Я просто у захваті від неї! Брала літній варіант, але і взимку, в такі морози, під нею мені тепло і комфортно. Ще й легесенька і у підковдрі не "плаває" - тримається країв.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за такий теплий відгук
Нам безмежно приємно, що ковдра стала для вас справжньою знахідкою. Бамбукове наповнення дійсно має чудову терморегуляцію — воно працює і влітку, і в прохолодний період, підтримуючи комфортну температуру без перегріву.
Раді, що ви відзначили легкість ковдри та те, що вона добре тримає форму і не плаває у підковдрі — для нас важливо, щоб комфорт був у кожній деталі
Бажаємо вам ще багато затишних ночей разом із MirSon
- Оксана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
19.06.25. залишала відгук, але хочу його виправити. Перше враження було дійсно дуже негативне, але після користування, воно дуже змінилося. Ковдра класна, не дивлячись на великі квадрати, нічого не збилося, відслуживши цілий сезон, ковдра лишилась як нова. Рекомендую. Тепер не буду квапитись з відгуками
- Достоинства:
- Легка
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо, що поділилися оновленим враженням!
Раді, що ковдра MirSon Bamboo 0401 (172*205 см) вас приємно здивувала після тривалого користування.
Висока якість пошиття й наповнення справді дозволяють ковдрі зберігати форму навіть після активної експлуатації.
Цінуємо вашу щирість і вдячні за рекомендацію!
- Павло Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Ця бамбукова ковдра перевершила очікування: значно приємніша за бавовняну, не електризується, як синтетика, і дарує приємне охолоджуюче відчуття.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за такий теплий і змістовний відгук!
Дуже раді, що бамбукова ковдра MirSon Bamboo 0401 літо 140*205 см перевершила ваші очікування.
Нам приємно знати, що вона дарує вам комфорт, охолоджуюче відчуття та не електризується — саме на це ми й орієнтуємось у виробництві.
Нехай служить вам довго та зручно!
- Марк П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Не очікував такої якості за цю ціну — ковдра м’яка, повітряна, спиться чудово!
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за чудовий відгук!
Раді, що літня бамбукова ковдра MirSon Bamboo 0401 приємно здивувала якістю та комфортом.
Нехай дарує вам легкий і приємний сон щодня!
- Тетяна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Ковдра відмінної якості, на літо супер!
Купляла дитині, син спить і осінню під нею)- Достоинства:
- Дуже легенька та якісна
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо вам за такий теплий і приємний відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що ковдра вам сподобалась і гарно слугує навіть у прохолодну пору року.
Ваші слова — найкраща мотивація для нашої команди й підтвердження, що ми рухаємось у правильному напрямку.
Бажаємо вам і вашому синові комфортного сну та затишку щодня!
З повагою,
Команда MirSon
- Оксана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Заявлене як бамбукове, насправді ж на таке навіть не схоже. Подивимось на скільки вистачить, бо квадрати дуже великі (300х300мм)
- Достоинства:
- Легке
- Недостатки:
- Не відповідає якості та фото на рекламі.
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за ваш відгук щодо ковдри MirSon Bamboo 0401 Літо 172*205 см.
Нам прикро, що виріб не виправдав ваших очікувань. Хочемо зазначити, що наповнювач цієї моделі - це бамбукове волокно у поєднанні з поліестером, що надає ковдрі легкості, повітропроникності й антисептичних властивостей. Саме така комбінація використовується для збереження форми виробу та продовження його служби.
Щодо розміру стьобаних квадратів - дякуємо за зауваження. Вони дійсно можуть здаватися більшими (близько 30*30 см), але це стандарт для літніх моделей, який дозволяє зберігати легкість і пластичність ковдри.
Будь ласка, зверніться до нашого відділу контролю якості - контакти є на вшивній бірці або на офіційному сайті MirSon. Ми уважно розглянемо вашу ситуацію та, за потреби, оновимо фото або опис товару для більшої точності.
Дякуємо за ваш зворотний зв’язок і допомогу в покращенні якості обслуговування!
З повагою,
MirSon
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
придбав дружині і донці. всі задоволені
- Достоинства:
- класна ковдра
- Недостатки:
- відсутні
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Легке, не парить, тільки відправили не той розмір, повернути гроші. Придбав на сайті виробника в ітозі.
- Достоинства:
- Норм, за свої гроші нема до чого придертись
- Недостатки:
- Витрачений час
Дякуємо за Ваш відгук!
Ми перепрошуємо за незручості.Для вирішення питання Ви можете написати на наш офіційний сайт.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Придбав дві.
Дуже класний літній варіант ковдри.
- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 220x240
Розміри ковдри не відповідають заявленим. Десь 210 на 220 по факту
Дякуємо за Ваш відгук!
Чим саме Ви вимірювали параметри ковдри?Для точності потрібно вимірювати розміри текстильним метром.
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Оплатив 200*220 а відправили 172*205
- Достоинства:
- Недостатки:
- Доставка 5 днів, розмір не відповідає замовленому
Дякуємо за Ваш відгук!
Ми приносимо вибачення за спричинені незручності.Стосовно обміну Ви можете написати на наш офіційний сайт.
Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.- Василь
Товар повернув в СЦ Розетка, замовляв 02/06 додому так як не маю часу кататись на відділення пошти, сказали повертати в СЦ відповідно треба їхати... Або чекати коли забере курьєр розетки а це мінімум 11/06 а сьогодні 07/06.
Повернуть на карту 738грн. не враховуючи вартість доставки в 99 грн. щоб повернути 99 грн. за доставку товару який я не замовляв то треба написати заяву від руки, копії паспорта, копії чеків і це все відправити на мейл розетки і тоді через 3-7 робочих днів буде повернення за доставку ))) Краще залиште їх собі ті 99 грн.
В ітозі замовив на сайті mirson, хоча і там з організацією повний бардак.
- Любов Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Ковдра дуже гарна, задоволені покупкою. Якісна і легка.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не помітили
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 220x240
Прислали не той розмір, не рекомендую
- Достоинства:
- Недостатки:
- Прислали не той розмір
Дякуємо за відгук!
Ми перепрошуємо за незручності.Ви можете написати на наш офіційний сайт стосовно вирішення Вашого питання.
- Пушкар О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
Чудова ковдра, дуже легка та м'яка. Побачимо як себе покаже в спекотний період, але наразі (кінець травня) нарікань немає.
- Достоинства:
- Легка, м'яка
- Виталий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Класна ковдра, дуже комфортна для літа, не жарко, не холодно, не мокро, в самий раз
- Достоинства:
- Найкращий варіант для літа
- Недостатки:
- Не має
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Бомбезна ковдра, не думав що бувають такі легкі. Чесно кажучи на сьогодні під нею аж прохолодно було, чекаємо спеки - буде як раз
- Достоинства:
- Дуже легка та тонка
- Олеся К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 220x240
Ковдра просто чудо! І тепло і не жарко! Ми у захваті
- Достоинства:
- Недостатки:
- Невиявлено
- Вова М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Хорошое качество
- Достоинства:
- Ок
- Денис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Дуже приємна на дотик та для сну, легка і комфортна ковдра.
- Достоинства:
- Легка, дихаючи
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- ЕкатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Первое впечатление очень хорошее. Прошито в не большой ромбик. На ощупь приятная ткань. Размер соответствует. Посмотрим как в эксплуатации.
- РаїсаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Ковдра тоненька приємна на дотик
- Ксюшка Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Легка , м'яка. Дуже сподобалась.
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Выбирала долго одеяло на лето. Прочитав много отзывов. Выбор остановила на этом . Да ещё и скидка хорошая на него! Очень довольна покупкой! Рекомендую!!
- Достоинства:
- Всё отлично!
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
Хорошие одеяла, зимние и летние. Матерьял приятный, качественный. Пошиты качественно.
- Достоинства:
- То что надо
- Недостатки:
- Пока не заметил.
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Чудова ковдра, легенька і тепла
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Беремо вже не перший раз. Задоволені.
- Достоинства:
- Легеньке, дійсний розмір
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Дуже сподобалося.
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
За свої гроші прекрасна якість. Як мінімум на декілька сезонів вона свою функцію виконає. не має нічого вічного і невмирущого. Звичайно у кожного свої очікування, та завищені потреби Тож щоб не розчаровуватися потрібно не очаровуватися. Однак, якщо об'єктивно без особливого пієтету, ця ковдра на літню пору і демісезон цілком відповідає по своєму фукціоналу (складу, наповненості, пошиттю тощо). До 20 градусів тепла не парить, не шарудить, не збивається, принаймні на 6 місяці експлуатації. Дихаюча текстура, не має запаху (не вбирає) і якщо вірити замовнику, більш менш натуральний склад (бамбук). Тож оцінка тверде добре. Ціна якість релевантні.
- Достоинства:
- Легка і невагома, не шарудить. Не збивається.
- Недостатки:
- Не виявила поки.
- Кузьменко Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Написано, що вид стібка може відрізнятись, але не вказано, що замість невеликих квадратів, ромбів або ще чогось, квадрати розміром 50*50. Ймовірно при такому розмірі ковдра швидко зіб'ється.
- Недостатки:
- Не відповідає фото
Представник постачальникаДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
На главной странице одеяло с ромбами а по факту квадраты громадные.
- Достоинства:
- Еще не тестировали
- Недостатки:
- Размеры, пошив.
- Евген
Оце рівень проблеми......
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Купили ребенку но размер по факту оказался 143 на 2109 Не рекомендую данного производителя. Плюс этот товар нет возможности вернуть.
- Достоинства:
- Тонкое
- Недостатки:
- Не соответствует размерам
- Сергей Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
Нормальное одеяло, но совсем не похоже на то, что на фото. Отличается, что стежок, что кантик.
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Тепла та охайна
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Я замовила літню бамбукову білу модель ковдри 200 на 220, а прислали рябу, зимову, вовняну з малим розміром. Дякую розетці, що оперативно зробили повернення.
- Достоинства:
- Незнаю
- Недостатки:
- Прислали не ту ковдру, яку замовояла