Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Подушка шелковая MirSon Eco 0513 мягкая 50х70 см (2200000042118)

Оценка пользователей 4.11/5
  • Юрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Наповнювач дихає, голові не спекотно навіть у спеку. Шия відпочиває, ранкова втома зникла.

Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно, що шовкова подушка подарувала Вам відчуття легкості та комфорту навіть у спекотну погоду. Особливо раді, що Ви відчули, як добре дихає наповнювач, а шия отримує справжній відпочинок без ранкової втоми. Саме для такого здорового й комфортного сну ми й створюємо нашу продукцію. Бажаємо Вам ще більше спокійних і відновлюючих снів разом із MirSon!

• Олег Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Розмір стандартний, наволочки підходять без проблем. Дякую!

Щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам дуже приємно, що стандартний розмір подушки ідеально підійшов під наволочки та не створив жодних незручностей. Саме такі продумані деталі роблять користування ще комфортнішим. Бажаємо Вам ще більше м’яких, затишних і приємних снів разом із MirSon!

• Галина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70

Оцінка 1 зірка то навіть забагато.
    Покупкою не просто незадоволена чи розчарована - бо подушка не відповідає такому заманчиво гарному опису товару.
    Для мене ця покупка - обман від виробника. При тому, що зовні подушка дуже приваблива.
    Шукали легку і мяку, жіночу; вибір зробили, бо "подушка належить до розряду — м'яка завдяки оптимально підібраному співвідношенню ваги наповнювача до площі подушки"
    Нічого такого, дуже пружна, дуже наповнена, прямо забита.
    Навіть не пробували спати, бо на ній і лежати було незручно. Ну може якби дебелому чоловіку, бо высота подушки 22 см.
    Вирішили відібрати зайвий наповнювач, адже виробник в описі "так боявся втратити можливість підкреслити величезний плюс цієї подушки — вона регульована! Унікальна!" . Побачене в середині подушки здивувало, тому ретельно перебрала - шовку виявилось 56 грам при вазі подушки 1150 грам. По об'єму теж не 30%, і навіть не 10%. Кульки шовку з подушки вмістились у 3-літровому об'ємі - це при розмірах подушки 70*70
    Дзвонила виробнику (претензію не пред'явити, бо купувала в розетці, то хоча б розібратися) . Розказали (наполягали, запевнювали) що має бути співвідношення 30% шовку до 70% капкового волокна. Але як саме це вимірюється так і не пояснили.
    На рахунок капкового волокна, якого мало б бути решта 70% - теж неправда. Капкове волокно присутнє і то небагато зовсім; лише спочатку, ближче до місця де вшита молнія. , Основне наповнення це великі куски якогось грубого матеріалу. Жорсткого і неприємного на дотик.
    Напевно, "шовк є натуральним, елітним і розкішним матеріалом", як описує виробник цієї подушки, але чомусь наповнив її в основному дешевим непотребом.
    Не рекомендую не тільки цю подушку, а виробника взагалі. Одночасно купили Подушку бамбукову MirSon Eco 0411 середня 70х70 см. То в ній такі ж великі шматки такого ж самого наповнювача. До того ж ще й через 1,5 місяці використання подушка сильно збилась в обємі, і обіцяний наповнювач Натуральне бамбукове волокно: 50% бамбук, 50% Eco-Soft став як стара мочалка, твердими комками.

Достоинства:
    Недостатки:
    в коментарі

Доброго дня!
      Дякуємо за відгук!
      Перепрошуємо за незручності. Інформацію опрацьовано та передано відповідальним особам. Для вирішення питання Ви можете звернутися на наш офіційний сайт.
      Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.

• Галина М***

Хочу доповнити свій відгук.
      Відповідь представника постачальника - лише слова, такі ж красиві, як і опис товару, але абсолютно пусті.
      По-перше, "звернутися до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних збірках" - неможливо, бо вказаний (на бірці) номер телефону "не обслуговується".
      Більше того, на офіційному сайті виробника ніяких контактів відділу контролю якості немає. Як, напевно, немає ні самого відділу, ні контролю, ні якості.
      Зв'язатися телефоном оперативно ви зможете тільки з оператором для прийому замовлення. Яка підтвердила, що немає ніяких інших контактних номерів, крім операторів прийому замовлень.
      При цьому Ваші питання проблемного товару будуть дуже дратувати працівника виробника. Єдине що вам порадять - це написати на ел. пошту звернення, яке обовязково буде "опрацьовано та передано відповідальним особам".
      Напевно, тим же особам, які вже опрацьовують інформацію з негативних коментарів, від покупців, незадоволених неякісними товарами від виробника Мірсон.

• Александр Б***

Пока очень доволен.
    Время покажет как она себя будет вести в плане скомкивания.

Достоинства:
    Просто Крутая

• Лєнь Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 45x45

Сама подушка гарно наповнена, пружна та може слугувати і як декоративна, і як подушка для сну.

Достоинства:
    Щільно наповнена, напівжорстка, прохолодна
    Недостатки:
    Поки не виявила

• вероника з***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Подушка никакая, через пару месяцев сплошные бугры, спишь как на валунах. Ужас.

Достоинства:
    Недостатки:
    Нулевое качество. Шелком и не пахнет

Доброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину.

• Олександр В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70

Отличная подушка. За месяц пользования не потеряла свою упругость.

Достоинства:
    Качественно сшита, в меру упругая
    Недостатки:
    Отсутствуют
  • Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 60x60

Використовую більше року. Якість чудова, жодного разу не пошкодувала.

Достоинства:
    Швидко сохне, не пружинить, можливість регулювання висоти завдяки чохлу на застібці, зручно прати, не вбирає аромати. Для шиї - просто кайф. Рекомендую!)
  • Гость
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
    Достоинства:
    По началу хорошая, удобная подушка. После месяца использования сбилась и наполнитель просел. Всегда хочется собрать ее в кучу или подложить вторую.
    Недостатки:
    Наполнитель сбивается и просидает
  • федоров с*** игоревич
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

очень удобная практичная подушка рекомендую

Достоинства:
    мягкая, восстанавливает форму, легкая
    Недостатки:
    не обнаружил
  • Кристина П***

Подушка супер
    Идеальный выбор для тех кто старадает аллергическими реакциями, а так же демодексом. Подушка мягкая и вмеру упругая, не очень высокая. Спать очень комфортно.

Достоинства:
    Качественный пошив и антиаллергенные материалы
    Недостатки:
    Не найдено
  • Тамара К***
    Продавец: Rozetka. Размер: 70x70

Отличная мягкая подушка, очень удобная. Качественно сделана, хороший наполнитель.

Достоинства:
    мягкая
  • Якимова А***
    Продавец: Rozetka. Размер: 60x60

Люблю невысокие, поэтому такую и взяла, спасибо отдельное что фиксированная доставка, так как заказывала много чего, этот момент порадовал. По подушке - сплю около недели, пока все нравиться и устраивает, как будет дальше посмотрим.

Достоинства:
    мягкая, не парит, не пружинит
    Недостатки:
    не нашла
  • Ирина
    Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Подскажите, пожалуйста, что значит 70% антиаллергенное шелковое волокно? Это натуральный материал или синтетический аналог шелка?

• Артем
    Продавец: Rozetka. Размер: 60x60

Шелковая подушка мне понравилась по качеству - мягкая, удобно спать, не проваливаюсь, шея не болит. ОК!

Достоинства:
    возможность регулировки
  • София
    Продавец: Rozetka. Размер: 60x60

Они легкие, гипоаллергенные, никто не заведется, просты в уходе и качественные изделия, а значит и прослужит долго.

Достоинства:
    Качество
  • Эльвира
    Продавец: Rozetka. Размер: 70x70

Как подушка для сна может быть. Белоснежная ткань с зеленым ободочком очень элегантно смотрится. По высоте оказалась маловата, поэтому купив еще такую же, но высокую просто разделила равномерно наполнитель и осталась очень довольна.

Достоинства:
    Хорошая удобная, наличие замка
    Недостатки:
    не рассчитала по высоте