- AI аналіз відгуків118 відгуків: 57% позитивних, 17% нейтральних, 26% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Елизавета Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Відмінна подушка за свої гроші! Матеріал чохла (бамбук) приємний, прохолодний і дихає, що дуже важливо. Дякую!
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо за ваш позитивний відгук
Раді, що подушка бамбукова MirSon Eco 0411 повністю вам підійшла, а її натуральний чохол забезпечив комфортний і приємний сон.
Дякуємо за довіру до нашої продукції!
- Віолета Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Довго шукала подушку для комфортного сну на боці. Ця бамбукова подушка MirSon виявилася тим, що потрібно!
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Раді, що бамбукова подушка MirSon Eco 0411 стала саме тим, що ви шукали для комфортного сну на боці.
Ми завжди прагнемо забезпечити максимальний комфорт для наших клієнтів.
Нехай ваш сон буде глибоким і відновлюючим!
З повагою, команда MirSon
- Аліна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Дуже задоволена даною подушкою.
Купувала для дитини мяка приємна на дотик дуже добре що є доступ до наповнення можна скорегувати по висоті.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук та довіру до бренду MirSon!
Ми раді, що бамбукова подушка MirSon Eco 0411 повністю відповідає Вашим очікуванням і стала комфортним варіантом для дитини. Особливо приємно чути, що Ви оцінили м’якість, приємну текстуру та можливість регулювання висоти — ми справді прагнули зробити цю модель максимально зручною й функціональною.
Нехай подушка дарує лише здоровий і спокійний сон!
З повагою,
Команда MirSon
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 60x60
Сегодня решил удалить свой положительный отзыв о этих подушках.
Когда мне их доставили, обрадовался. Буквально через месяц понял, что напрасно. Превратились эти подушки, слов нет. Полупустые - пол беды.
Комкаются в шишки - ещё пол беды. Итого - скоро выброшу.- Достоинства:
- Недостатки:
- Сплошные недостатки.
Представник постачальникаДякуємо за ваш зворотний зв’язок!
Нам дуже прикро, що подушка MirSon Eco 0411 не виправдала ваших очікувань. Ми цінуємо кожен коментар, адже саме завдяки вам маємо змогу покращувати якість нашої продукції.
Щоб ми могли оперативно розглянути вашу ситуацію, будь ласка, напишіть нам на електронну пошту. Назву нашого сайту та контактні дані ви знайдете на бірці товару або в розділі Контакти на нашому офіційному сайті.
З повагою,
Команда MirSon
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70
Добра
Представник постачальникаДякую вам за вибір подушки MirSon Eco 0411!
Якщо бажаєте, можу запропонувати до неї якісну наволочку з бязі — 100% бавовна, приємну на дотик і дуже міцну.
ссылка
- Светлана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушка для мене дуже висока та сильно набита, але це моя субʼєктивна думка! Якість добра і ціна приємна!
- Достоинства:
- Приємна ціна та гарна якість
- Недостатки:
- На жаль, для мене дуже висока
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Звертаємо увагу, що дана подушка має блискавку збоку, що дає можливість регулювати висоту та жорсткість. Ви можете вийняти частину наповнювача, щоб зробити подушку комфортнішою саме для вас.
Раді, що вам сподобалась якість - дякуємо, що обираєте MirSon!
- Віталій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70
Все сподобалося.
- Достоинства:
- Якісна тканина. Велике наповнення.
- Кирилл Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
За пару месяцев сдибась в маленький комок
Дякуємо за Ваш відгук!
Вибачте за незручності. Інформацію передано відповідальним особам. Ми можемо запропонувати Вам докупити окремо наповнювач до подушки, щоб Ви могли й надалі користуватися нею. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості нашої продукції.
- Галина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70
Не раджу купувати категорично!
Нова подушка дуже пружна, хоча купували як "medium". Ще й дуже висока, напевно більше 20 см , хоча в описі про це не вказано. Написано "регульована", напевно мається на увазі, що можна вийняти "зайвий наповнювач". Але це взагалі не врятує ситуацію. Бо за 15-20 днів вона зібється, а за 1,5 місяця стане на третину менша. При цьому наповнювач стане грубий і великими комками. Фото за півтора місяці користування.
Ще маю пораду - не докуповуйте наповнювач, це нічого не дасть.. Бо з тими грудками, в які перетвориться той перший наповнювач нічого зробити не можна. Хіба докупите його виключно із бамбукового волокна на 2/3 подушки. То може тоді вона дійсно його матиме, і стане "бамбукова". Бо ми через місяць перебрали всередині подушки, то там переважно Eco-Soft.
Потім все таки намагались по телефону з'ясувати у виробника як розуміти співвідношення 50% на 50% - чи по вазі наповнювача, чи по об'єму, чи ще якось Не з'ясували.
Шкода, перед покупкою не звернули на це увагу, як і не поцікавились що то за Eco-Soft. Раджу перед покупкою це вияснити.- Достоинства:
- Недостатки:
- Дуже швидко деформується, наповнювач збивається в грубі комки. Наповнення не відповідає заявленому.
Дякуємо за відгук!
Перепрошуємо за незручності. Інформацію опрацьовано та передано відповідальним особам.
Ми вживатимемо заходів для покращення якості нашої продукції. Для вирішення питання Ви можете написати на наш офіційний сайт.
- Людмила Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70
Подушки тверді. А через тиждень вони повністю стали комами в середині. Якість жахлива.
Дякуємо за Ваш відгук!
Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.- Галина М***
Підтаерджую, так і є.
Крім того, що подушка за дуже короткий проміжок часу (місяця не мине) стає непридатною для спання - бугриста дуже. Так і ще через це наповнювача на третину стає менше.
А виробник пропонує докупити такого ж жахливого наповнювача.
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 60x60
Чудова подушка. Не дуже велика, й не мала. Саме середньої жорсткості.
- Едіна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Мені подобається, як подушка адаптується під форму голови. Легка і зручна.
- Люся П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x40
Подушка виглядає гарно і якісно. Тканина бамбукова приємна і дихаюча.
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Зручна подушка,навіть дивно що вона настільки мені допомогла хоча вона й не ортопедична,Дякую виробнику та Розетці за працю та невеликі ціни.
- Достоинства:
- зручна для сну,враховуючи що вона не ортопедична добре тримає форму та дарує правильне положення під час сну!
- Недостатки:
- Поки не виявила
- Тамара П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 60x60
Гарні подушки, кілька місяців тримають форму і не збилися.
- Достоинства:
- Середня м'якість
- Дар'я Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Збилась дуже швидко, приблизно за 2 місяці.
Дуже м'яка, голова крізь неї провалюється
Представник постачальникаДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- ЛарисаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70
Для мене виявилася занадто високою і твердою. Навіть після того, як вийняла майже половину наповнювача, все одно не можу на ній спати, бо сам наповнювач жорсткий. Тепер мужньо намагається до неї звикнути чоловік. Але теж без ентузіазму.
- Достоинства:
- Поки не знайшла
- Недостатки:
- Занадто тверда
Представник постачальникаДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину.
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Все було нічого, однак надто висока по наповненості, для тих хто любить напівсидячи спати (під 45 градіусів ухилу), та не пружня. За жортка. Тільки тому повернула. Але це питання індивідуального вподобання, ані ж недоліку. Пошив досить пристойний на перший погляд. склад задекларовано виробником як бамбук. Замовлятиму таку ж саму але не таку високую
- Достоинства:
- Склад, пошив.
- Недостатки:
- Об'єм та пружність
- ЄлизаветаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x50
Для мене виявилася дуже жорсткою. Дістала майже третину наповнювача, на перший погляд це непогано, його можна з часом додавати назад, але розрівняти цей дивний наповнювач рівномірно все одно неможу. Використовую тепер як диванну подушку, бо спати на ній - це кінець для моєї шиї.
- Карнейчук Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
не твердая,мягенькая подушка
спать удобно,не проваливается,спасибо за товар)- Достоинства:
- средней упругости,хорошее качество чехла
- Надежда Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Претензий НЕ имею. Размер 50х70 см.
- Достоинства:
- Нормальные 2 подушки. Сплю на двух - одной мне мало. Периодически меняю их местами.
- Недостатки:
- Пока не обнаружила
- Дмитрий О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70
Дуже класна подушка
- Оксана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70
лежить вдома другий місяць без діла
розумію,що це суб'єктивна оцінка,але мені ця подушка,як каменюка - тверда і незручна
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Алексей И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Покупали три таких подушки два года назад, остались довольны и когда возникла необходимость купить еще одну, решили взять такую же, чтоб во всех подушках был одинаковый наполнитель и его можно было докупать один и тот же для всех подушек в доме. Новая подушка пришла абсолютно с другим наполнителем, хотя и на сайте и на бирке указан тот же состав, что и раньше. Прежний наполнитель мягкий, воздушный, легко расправляется руками, как вата, в этой подушке какая-то жесткая мочалка, которая идет большими кусками. Производитель, в чем дело? Если изменили состав наполнителя, почему не указываете это на бирке? Такой уважаемый бренд, а обманываете покупателей
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!
- Анжела О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Купляла 11.02, через війну три місяці були відсутні, тобто подушками користувались буквально пів року, не більше..
І вже від неї майже нічого не залишилось.. стала дуже низька, з однієї сторони взагалі пустота, + те що є, все в комках ...
Користуюсь ковдрами цього бренду, була задоволена, а ось подушки не рекомендую...- Достоинства:
- Ціна, бамбук
- Недостатки:
- За пів року, майже не залишилось обʼєму взагалі((
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Чомусь у моєму випаду упаковка це - ПАКЕТ, добре що запломбований , а на фото видно було СУМКУ для зберігання. Не критично, але не приємно та не зручно зберігати((
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності.Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Чудова подушка, невелика, якраз те що шукав
- Достоинства:
- Легка, м'ягка
- Задунаева Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Отримала товар швидко. Пружність середня, як в описі. Мені трішки не зручно спати на такій подушці, звикла до більш м‘якшої. Думаю, що завдяки застібці сбоку, спробую виймати зайвий наповнювач. А так звичайно, приємно спати на новій подушці. Дякую розетці за швидкість та знижки)))
- Достоинства:
- Акуратний пошив
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- ДанилОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Если вы хотите выкинуть деньги, то эта фирма подушек вам с удовольствием поможет.
- Достоинства:
- Первую неделю вы будете рады подушке. На этом всё)
- Недостатки:
- Спустя неделю подушка начнёт "сдуваться", ваша радость перейдёт в разочарование. В итоге вы получите сплющенный мешок с катышками внутри.
- Леся М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 60x60
Дуже сподобалась.
- Достоинства:
- Вміру м'яка, вміру тверда. Багато наповнювача. Фірмова упаковка з ручками.
- Недостатки:
- Не знайшла. Сподіваюся, що і не знайду.
- Жанна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Замовляла ще 4 місяця назад, форму свою не змінила, подушка м.ягка) Купувала для дитини.
- Дмитрий О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70
Чудово
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Добрий день. Прекрасна подушка!
- Достоинства:
- М'яка і зручна
- Юлия Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Хорошая подушка для тех, кто не любит высоких и плотно набитых подушек. Со временем сбивается и теряет форму, но после стирки приходит в норму
- Владислав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x50
Хорошая подушка, а главное что удобная
- Апостолова Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушки хорошие. Пользуемся месяц, пока довольны.