- Богдан Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Дуже задоволений покупкою. Літня версія Carmela виправдовує очікування: вовна мериноса дійсно створює комфортний мікроклімат, не перегріває.
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за такий чудовий і змістовний відгук.
Нам дуже приємно, що ковдра MirSon Carmela 0333, літня версія повністю виправдала ваші очікування та подарувала комфорт під час сну.
Особливо раді, що ви відзначили властивості вовни мериноса створювати комфортний мікроклімат без перегріву — саме це робить літню версію Carmela ідеальним вибором для теплої пори року.
Дякуємо, що обрали MIRSON.
Нехай ковдра і надалі дарує вам легкість, затишок та комфортний сон щодня.
- Єгор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
140x205 - оптимально для одного, якiсть шикарна!
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Нам дуже приємно, що розмір 140*205 виявився для вас оптимальним, а якість ковдри MirSon Carmela 0333 виправдала очікування.
Бажаємо вам затишку та комфортного відпочинку
- Дар'я М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Ідеальна ковдра для теплої пори року та міжсезоння. Натуральна вовна забезпечує комфортний сон.
Представник постачальникаДякуємо за чудовий відгук!
Ковдра MirSon Carmela 0333 справді добре підходить для літа та міжсезоння
Натуральна вовна забезпечує терморегуляцію, тож під такою ковдрою не надто жарко, і водночас затишно.
Раді, що вам підходить!
- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Увага! Під виглядом привабливої акції продається зовсім інша ковдра.
Матеріал чохла - не гладенький м’якенький сатин «високотехнологічної обробки», а набагато простіша цупка тканина. Колір (в характеристиках і на фото - бежево-білий) відрізняється аж ніяк не в залежності від налаштувань монітору. По периметру ковдра не обшита окантувальною тасьмою, а оброблена вшивним кантом. Відрізняється і малюнок строчки, і вага ковдри (не 1240 г, а 910 г), і розмір (не 140х205 см, а 145х210 см). Про наповнювач доводиться тільки здогадуватись.
Вперше ROZETKA, м‘яко кажучи, так неприємно здивувала
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!
- Олена С***Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Чомусь на всі ковдри Мірсон в Розетки стоять неправильні характеристики. На оф сайті в цієї ковдри, наприклад, вага наповнювача написана 500 г (а не 800 як тут вказано). Перевірте будь ласка інформацію по ковдрам!
Представник постачальникаДоброго дня!
На сайті Розетка вказана вага готового виробу.