Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Подушка шелковая MirSon Eco Silver 0546 Средняя 50х70 см (2200000393449)

Оценка пользователей 4.4/5
  • Бабко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Все очень понравилось, недостатков прописать не могу так как все приехало герметично упаковано, без всяких погрешностей, средней плотности, не твердая.
    Спасибо за товар, буду заказывать еще)

Достоинства:
    Хорошее качество товара, приятная цена

• Хімченко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Хороша,не тверда подушка)Користуюсь вже приблизно місяць,дуже задоволена товаром) Спати м'яко

Достоинства:
    Бюджетна та якісна
    Недостатки:
    Не знашла

• Юрий А***

Подушка понравилась,качество хорошее,цена приемлимая

• Юрий А***

Подушка понравилась,качество хорошее,цена приемлимая

• Лідія Т***

Дуже гарна подушка

• Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Мій перший негагивний відгук на цьому сайті. Моє враження - збентеження. Як на мене, подушка суцільний жах. Вже при отриманні повинно було мене щось зупинити. Але начитавшись відгуків, гадала, помилка пакувальників. В упаковці, як вважала, було випущено повітря, тому подушка горбата. Але ні. Після розкриття нічого не змінилось. Як нарізали наповнювач різними кусками, так його і запхали. Незручна. Спробувала виправити ситуацію і прибрала частину наповнювача (благо, присутня блискавка - єдиний плюс). Ситуація не покращалась. Наповнювач не піддається. Хоч багато його, хоч мало, подушка не зручна. Про наповнювач. Де там шовк. 30% це декілька шовкових ниток? Не раджу.

Достоинства:
    Не знайдено. Зірка за блискавку.
    Недостатки:
    Горбата, не піддається ніяким правкам, спати не зручно.

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!

• Степанюк Л***

Гарна подушка))

• Марк Л***

Замечательная,я доволен покупкой)

• Олександр В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Отличная подушка. За два месяца пользования не потеряла свою упругость. По началу показалось, что слишком высокая, но через 15 минут уже привык.

Достоинства:
    Качественно сшита, в меру упругая, гипоаллергенная
    Недостатки:
    Отсутствуют
  • Евгений К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

1-ая подушка из которой пришлось достать немного наполнителя ато слишком набитая была.

Достоинства:
    Вроди нормальная подушка, пока держит форму
  • Давидюк Т***
    Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Очень удобная подушка, мягкая и в меру упругая. Хороший наполнитель - подушка держит форму и быстро расправляется после смятия. Спать на ней очень комфортно.

Достоинства:
    Мягкая
  • Павлюченко О***
    Продавец: Rozetka. Размер: 50x70