Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Одеяло хлопковое MirSon Gold Silk Hand Made 181 деми 140x205 см (2200000458452)

Оценка пользователей 3.75/5
  • Андрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Шукав теплу, невелику ковдру - цей варіант мене повністю влаштував

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що ковдра повністю відповідає вашим очікуванням і стала вдалим вибором.
      Нехай дарує тепло й затишок щодня!

З повагою,
      Команда MirSon

• Светлана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Хорошего качества. Комфортное, легкое одеяло.

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
      Представитель бренда

Добрый день, уважаемая Светлана! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!

• Холмогоров В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Тёплое, хочь и тоненькое, согреваюсь быстро

• Тарас С***
    Продавец: Rozetka. Размер: 220x240

Зважаючи на фото з відгуків, обрали цю ковдру (бо фото продавця абсолютно не дають уявлення про якість самого чохла ковдри). Сподівались на те, що хоча б з однієї сторони там буде гарний сатиновий вибитий малюнок - як у відгуках по цій моделі. Та по факту ковдра приїхала абсолютно не така - на вигляд як звичайний не дуже плотний котон чи бязь.

Достоинства:
    Не співпадає з фото
  • Наталия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Або нам вислали не ту ковдру, або опис товару не вірний! В описі написано, що наповнювач 100 % бавовна!!!! Тому і обурили саме її, але виявилось що 30 % там поліестеру, як так???

Достоинства:
    М'яка
    Недостатки:
    Не відповідає опису
      Эксперт Rozetka

Доброго дня, Наталія! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.