- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Шукав теплу, невелику ковдру - цей варіант мене повністю влаштував
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Раді, що ковдра повністю відповідає вашим очікуванням і стала вдалим вибором.
Нехай дарує тепло й затишок щодня!
З повагою,
Команда MirSon
- Холмогоров В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Тёплое, хочь и тоненькое, согреваюсь быстро
- Светлана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Хорошего качества. Комфортное, легкое одеяло.
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
Представитель брендаДобрый день, уважаемая Светлана! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!
- НаталияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Або нам вислали не ту ковдру, або опис товару не вірний! В описі написано, що наповнювач 100 % бавовна!!!! Тому і обурили саме її, але виявилось що 30 % там поліестеру, як так???
- Достоинства:
- М'яка
- Недостатки:
- Не відповідає опису
Эксперт RozetkaДоброго дня, Наталія! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
- Тарас С***Продавец: Rozetka. Размер: 220x240
Зважаючи на фото з відгуків, обрали цю ковдру (бо фото продавця абсолютно не дають уявлення про якість самого чохла ковдри). Сподівались на те, що хоча б з однієї сторони там буде гарний сатиновий вибитий малюнок - як у відгуках по цій моделі. Та по факту ковдра приїхала абсолютно не така - на вигляд як звичайний не дуже плотний котон чи бязь.
- Достоинства:
- Не співпадає з фото