- Владимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 4 x 50x70
Подскажите пожалуйста, есть ли резинка на простыне?
- Представитель к***
Добрый день, уважаемый Владимир, резинки нет.
- ЛесяПродавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 2 x 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Не рекомендую!!!
Ціна висока, а якість погана.
Сама тканина гарна лише в упаковці. Потім до неї налипає увесь пил, який є у кімнаті. Вона мнеться.
Наволочки завеликі. Хоча розмір заявлений стандартний 50х70.
Простирадло теж завелике.
Я обрала простирадло на резинці відповідно до розміру нашого матрацу. І простирадло теж пошите щ запасом. Воно не облягає матрац, а лежить як парашут.
Я дуже розчарована.
За такі гроші хотілося б мати гарну постіль. А по факту розміри неправильні, тканина притягує на себе увесь пил, ліжко виглядає жахливо неохайно.- Достоинства:
- Недостатки:
- Дорого. Розміри не відповідають заявленим. До тканини налипає пил.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!
- Карина Ж***Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 4 x 50x70
Добротное качественное белье с разнообразием расцветок.
- Вера П***Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 4 x 50x70
Постельное отличное, ткань качественная, в меру плотная, приятная на ощупь. После стирки цвет тусклее не стал, как было так и осталось, катышки не появились. Швы ровные, аккуратные, ниточки не торчат. Данный комплект отличный, рекомендую.
- Марина Ю***Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 4 x 50x70
Очень приятный, нежный цвет. Качество очень хорошее. Не по наслышке знаю, что постельное белье от Мирсон очень хорошего качества.
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Ковалева Т***Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 4 x 50x70
Я очень довольна этим бельем. После стирки комплект не потерял форму, цвета остались как новые. Я довольна качеством на 100%. Белье от Mirson намного качественней некоторых заграничных фирм! Ставлю пять балов!
- людаПродавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 4 x 50x70
Якість розчарувала. Купували комплект і додаткові наволочки цього ж кольору. Тканина дуже мнеться і після сну «як ганчірка», пишуть що тканина м’яка - так м’якість є, але вона не порівнюється з єгипетською бавовною. Колір вигорів на сонці після першого ж прання. Фото додаю. Сказати, що в мене був шок - не сказати нічого враховуючи ціну комплекту
- Достоинства:
- Не виявила
- Недостатки:
- Вигорає на сонці. Мнеться. Якість строчок не відповідає вартості. Якість пошиття дешевої білизни.
- Лера
А какой именно комплект вы брали? И какой цвет?
- Зоряна В***Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Нині мені стала більше до вподоби однотона постільна білизна. То я вибрала ось цей колір. Досить швидко отримала посилку. Якісна тканина, гарно запаковано, приємний колір. Можу сказати одне я задоволена, думаю що і вам буде до вподоби.