Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Комплект постельного белья Mirson Бязь Premium 17-4735 Caterina 200х220 (2200000800138)

Код:  104209566
Оценка пользователей 4.03/5
  • Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Шукали приблизно такий колір у комплекті, все відповідає зображенню, велике спасибі!

Дякуємо Вам за чудовий відгук!

Нам дуже приємно, що комплект постільної білизни повністю відповідає Вашим очікуванням, а колір виявився саме таким, як Ви шукали.

Щиро дякуємо за довіру до продукції MirSon! Бажаємо Вам затишку, комфортного відпочинку та будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців.

• Анатолій В***

Розміри вірні, не линяє після прання. Дуже рекомендую!

Вітаємо!

Щиро дякуємо вам за відгук та рекомендацію.

Нам дуже приємно, що комплект постільної білизни виправдав ваші очікування. Ми раді, що ви залишилися задоволені якістю тканини, точністю розмірів та стійкістю кольорів після прання.

Бажаємо вам комфортного відпочинку та приємних снів!

• Станіслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

через некоторое время образовались катышки, стало не комфортно спать

Недостатки:
    ткань с примесью синтетики

Дякуємо вам за відгук!
      Шкода, що комплект MirSon Бязь Premium 17-4735 Caterina (200*220 см) не повністю виправдав ваші очікування. Хочемо зазначити, що дана тканина виготовлена з 100% бавовни, без синтетичних домішок.
      Поява катишків може бути пов’язана з особливостями догляду або інтенсивністю використання, однак ми прагнемо розібратися в ситуації детальніше.

Будь ласка, надішліть ще раз ваше звернення на нашу електронну пошту для розгляду. Ми обов’язково з вами зв’яжемось та постараємось знайти відповідне рішення.

Щиро дякуємо за вашу увагу та зворотний зв'язок!

• Вячеслав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 160 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Всё хорошо

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 220 x 240. Размер наволочки: 2 x 50x70

Наволочки тут на запах,хотя очікувала що будуть на застібці.Розміри вірні,не линяє після прання.

• Марина Л***

Гарно упаковано,отримала швидко,без катишків після 3 місяців користування.

• Ілля Ф***

Поправ відразу після того як приніс додому,катишків чи затяжок не бачу поки що.

Достоинства:
    Колір насичений.

• Наталія К***

Гарний колір,сподобалась постіль.

• Ніка К***

Простирадло і наволочки ідеально підходять за розміром і добре тримаються на ліжку.

• Стефанія

Чудового яскравого синього кольору постіль,колір тривалий час не змінюється,випрала відразу ж після того як отримала своє замовлення.За свою ціну можна купувати,дякую Розетці та виробнику!

• Виталий З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Кашлатится, линяет.

Достоинства:
    Недостатки:
    Кашлатится, линяет.

• Евгений К***

Ціна - якість відповідають

• Алла Т***

Дуже багато катишів. Тому так собі....

• Олена Ж***

Этот товар не соответствует цене. Непонятно почему комплекты в два раза дешевле лучше по качеству. Жаль нет оценки очень плохо, потому что это соответствовало бы этому товару.

Достоинства:
    Нет достоинств
    Недостатки:
    Кошлатиться, цвет подушек и простыни отличается от цвета пододеяльника.

• Юлия С***

Відповідає очікуванням. Колір співпав. Розміри як треба. До тіла - приємне.
    Користуюсь вже три місяці. Трохи виправся колір, але в очі це не кидається.
    Просто я однією наволочкою не користуюсь, то якщо прикласти - трошки тон різний. Але це нормально. Катушок немає. Якість мені подобається! 5 зірок.

• Антон

Простирадло прийшло меншого розміру ніж заявлено - 194 х 212 см
    Все інше співпадає

• Юля С***

Чудовий колір, відповідає фото, тканина приємна на дотик. Після місяця використання з'явились катиші, не критично, проте є.

Достоинства:
    Колір
    Приємна на дотик тканина
    Недостатки:
    Невеликі катиші після місяця використання

Доброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину.

• Юлія М***

Гарний комплект постільної білизни. Колір яскравий (після прання не змінився), розмір відповідають заявленому. Ціна комплекту відповідає його якості.

Достоинства:
    Яскравий колір, тканина приємна на дотик. Після прання колір комплекту не змінився.
    Недостатки:
    Під час розпакування виявила незначні зацепки тканини на простирадлі та новолочці.

• Ирина И***

Очень могу рекомендовать данную постель,качество хорошее и цвет красивый приглушенный, не кошлатиться

• Лилия Л***

Постільна білизна дуже сподобалась! Колір відповідає. Якість чудова

Достоинства:
    Якість, колір

• Катерина Л***

Вот 2 наволочки по цвету именно подходят, спасибо розетка!мало то что отправляли 10 дней, так ещё и не то прислали!!!

У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром

• Журавская Л***

Очень крутой цвет! Оказалось и качество хорошее,была приятно удивлена!

Достоинства:
    Внешний вид

• Елена Я***

Материал, цвет все очень понравилось, к телу приятное.

Достоинства:
    цвет
  • Анна К***

Не покупайте, это деньги на ветер! Совсем не натуральная ткань , которая скатывается и линяет!

Достоинства:
    Недостатки:
    Скатывается, линяет! Не стоит заявленных денег
  • Юлія С***

Приємна тканина, але колір не як на фото, світліше

• Людмила К***

Цвет не бирюзовый, а скорее зелёный, но это даже лучше.
    Не плохой комплект, посмотрим, как покажет себя после стирки)

Достоинства:
    Материал, цена, пододеяльник на молнии
    Недостатки:
    Пока что не обнаружено
  • Александр М***

Отримав постіль зеленого кольору.
    Колір на етикетці та реальний колір відрізняються. Це не критично, але не дуже приємно.

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.

• Виктория

Размер и цвет соответствует заявленному. Материал 100% хлопок, ткань приятная на ощупь, не грубая. Пошит качественно. Пододеяльник на молнии.
    Покупкой довольна.
    Доставка Укрпочтой быстро и в срок.

#мояраспаковка

Достоинства:
    100% хлопок, качесственно пошитый

• Максим К***

Купив два комплекти, все супер. Головне перед використанням попрати, щоб було м'яке. Так як коли нове то на дотик не дуже приємне. Використовую вже тривалий час, колір тримає, катишків немає

Достоинства:
    Колір, міцність

• Мальтина С***

Комплект покупала 2 месяца назад, решила оставить отзыв. Вначале напишу что я очень довольна доставочкой от Розетки правда. Розетка молодец, доставили все смс прислали, я имею ввиду ТТН.

На счет ткани - плотная очень и приятная на ощупь, не шуршит и не линяет вообще.
    - после стирки так же изменений не заметила
    - размеры все идентичны
    - цвет такой же
    - не кашлатится
    - пододеяльник на молнии!

Из негатива - нет ничего, пока что. Всем довольна. Спасибо.

Добрый день, уважаемая Мальтина! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!

• Алина Ж***

Цвет классный. Но при стирке даже в 40 градусов очень линяет.

• Коломиец В***

Комплект хорошо пошит и упакован . Ткань надлежащего качества , постельным пользуюсь с удовольствием. Спасибо , рекомендую к покупке.

Достоинства:
    все
  • Игорь О***
  • Олександр Щ***

При стирке линяет, окрасило полотенце и остальные вещи в синий, тонкая ткань, не рекомендую

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    Линяет при стирке
  • Валяева В***

Я очень люблю постельное однотонные в подобних цветах и в первие покупала белье имено этой фырми, опасалась очень, первая ночь волнительная, но проснувшись с утра с нормальним цветом кожи успакоилась и очень обрадовалась. Качество супер. Рекомендую.

Достоинства:
    все
  • Світлана Х***

Ну от погано! Комплект по акції коштує 1000 грн. без акції 2000, коли купуєш такі речі ну от ніяк не розраховуєш на брудні плями і непрокрашену тканину. Ціна не виправдовує якість товару. Це було на подарунок, тому дуже шкода, що замовила цей комплект