Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Наматрасник MirSon № 966 Natural Line Стандарт Cotton 70x190 (2200000834263)

Оценка пользователей 3.91/5
  • Андрощенко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 80x200

Сьогодні вже одягнула на матрац ,все підійшло по розміру,якість повністю задовільнила))

• Пилипенко А***

Хороший наматрасник

Недостатки:
    не знайшов

• Оксана О***

Наматрасник з дуже м'якого та приємного матеріалу) Дуже сподобався)

• Оксана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 80x190

Замовляла три однакові наматрасники, тільки різних розмірів.
    Чомусь прийшли з різним складом.
    Прошу зв'яжіться зі мною!

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!

• Іван

ТАК ДО ЧАТ БОТУ ПИШІТЬ
      там підтримка

• Оксана Т***

Доброго дня.....
      Передзвонила на офіційний сайт, сказали звернутись в розетку....
      Розетка відправляє до виробника....
      Замкнуте коло

• Анна С***

Все устраивает, хорошее качество.

• Анастасія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 90x190

Користувалася цими наматрацникниками 3 місяці
    Через пару днів почав пропускати, тому прийшлося також стелити на наматрацник одноразові пеленки
    А після трьох місяців користування (причому що я їх майже не прала, бо користувалася одноразовими пеленками) всередині тканина яка є водонепроникною скомкалася в одну сторону і тепер взагалі цей наматрацник непридатний до користування

Недостатки:
    Пропускає вологу
    Скомався всередині один шар тканини в одну сторону
  • Максимова Л***

У МЕНЯ ЩЕНОК , ЗАКАЗАЛА ТАКОЙ НАМАТРАСНИК , ЧТО БЫ НЕ ИСПОРТИТЬ ДОРОГОЙ МАТРАС . РЕЗИНКА ПО ПЕРИМЕТРУ , ЗАЩИЩАЕТ МАТРАС СО ВСЕХ СТОРОН ,СИДИТ НАМАТРАСНИК ПЛОТНО .ПОШИТО КАЧЕСТВЕННО , ТО ЕСТЬ БЕЗ БРАКА .ПОКУПАЛА МЕСЯЦА ДВА НАЗАД , СВОЮ ФУНКЦИЮ НАМАТРАСНИК ВЫПОЛНЯЕТ . СПАСИБО .РЕКОМЕНДУЮ .

Достоинства:
    НЕ ПРОПУСКАЕТ ЖИДКОСТЬ
    Недостатки:
    -----
  • Василь Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 90x200

Хороший та якісний матеріал, Спеціально брав шоб захистити матрац.

Достоинства:
    Якісний матеріал. добре тримається на матраці.
    Недостатки:
    Нема якщо є скидка.
  • Людмила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 140x200

Брали наматрасник 140*200 рік тому для захисту дорогого матрасу від маленької доці, яка могла зригнути на постіль, перекинути пляшечку з сумішшю чи запісяти, коли протікав підгузок, а також вона все слинила коли мучили зубки. Чоловік теж вночі пітніє та неспокійно спить, тому простирадло збивається й на матрасі лишаються плями. Користувались наматрасником від сили тиждень - він по периметру має резинку, але вона слабка й наматрасник зміщується до ніг чи набік, тому довелось щодня перестилать не лише постіль, а й наматрасник (а щоб це зробить ще треба піднять важезний матрас). І ще наматрасник шуршить, але з усим цим ми були готові миритись якби він не парив. З ним вночі пітніть почав не лише чоловік, а і я, дуже незручно лежать й відчувать як попа гріється, так як повітря він теж не пропускає. Мучились ми на ньому в лютому, тож уявляю яке б пекло чекало влітку. Зараз використовуємо його як велику пелюшку коли привчаємо дитину до горщика, так як він все ж таки водонепроникний. Сохне наматрасник довго, що вказує на натуральну тканину основи.

Достоинства:
    Водонепроникний, якісно пошитий, гарно виглядає.
    Недостатки:
    Парить, шуршить, погана фіксація, з такими недоліками дорогий.
  • Роман М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 180x200

Дійсно нічого не промокає, не шуршить та постіль на наматраснику не ковзає, що дуже радує, також не парить

Достоинства:
    Наматрасник хорошої якості
    Недостатки:
    наматрасник не білого кольору а бежевого
      Представитель бренда

Добрый день, уважаемый Роман! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!

• Людмила М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 140x200

Влітку перевіримо наскільки він повітропроникний!

Достоинства:
    Резинки надійно фіксують наматрацник, водонепроникний
    Недостатки:
    Шарудить так як не повністю натуральний матеріал
  • Вероника М***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 160x200

Наматрасник классный и очень качественный. Резинки держатся и фиксируются очень хорошо и качественно. Довольна покупочкой.

• Юлия М***

Ожидания оправдались .Наматрасник хорошо зафиксировался,спать удобно,постель не ёрзает.Деньги вложены удачно.С пасибо!

Достоинства:
    Фиксация
  • Наталия

Покупала наматрасник в другом месте, не через Розетку. Но качество такое плохое, что решила оставить отзыв здесь, чтобы предупредить других покупателей. На самом деле наматрасник представляет собой слой совдеповской коричневой клеенки!!! покрытой сверху слоем хлопковой ткани с наполнителем. В результате сильный запах резины, невозможность спать, потому что воздухопроницаемость ноль у покрытия и ощущение что лежишь прямо на этой самой резиновой клеенке. А товар возврату и обмену не подлежит.... так вот и воляется дома, все руки не поднимаются выкинуть, не копейку стоит все-таки...

Достоинства:
    Недостатки:
    Запах резины, жесткость клеенки и некомфортно спать