Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Наматрасник MirSon № 964 Natural Line Стандарт Cotton Aloe Vera 100x200 (2200000836403)

Оценка пользователей 4.2/5
  • Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 180x200

Наматрацник сподобався.
    Відзначу якість матеріалів, якість вироблення, відповідність розміру.

• Иван К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 140x200

Гарна якість матеріалів, кріплення по периметру забезпечує. Добру фіксацію, розмір підійшов

Достоинства:
    Гарна якість
    Недостатки:
    Не виявив

• Владимир Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 120x190

Гарний,якісний товар. Відмінно підійшов на матрац.

Достоинства:
    Приємний матеріал.
    Недостатки:
    Не виявлено.

• Пальчук Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 120x200

Покупали наматрасник впервые , выбирали тщательно и придирчиво, хотели максимально из натуральных компонентов, что бы телу было приятно и не парил. Пользуемся уже месяц, очень довольны! Пришёл в чехле , упакован в защитную пленку при перевозке. Все на месте) Нитки не торчат, такой же как и в описании! Рекомендую!

Достоинства:
    В живую все соответсвует описанию и фото.
    Недостатки:

Добрый день, уважаемая Наталия! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!

• Павло С***

Наматрасник приїхав з купою якихось жовтих плямам. Не відкривали, через упаковку видно неозброєнним оком.

Достоинства:
    Немає, бо плями на матрасі.
    Недостатки:
    Плями на матрасі.

Доброго дня!
      Дякуємо за відгук!
      Ми приносимо вибачення за незручності.Для вирішення питання Ви можете написати на наш офіційний сайт.
      Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.

• Тарас
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200

Замовив, відправили з відкритим упакуванням і з плямами. Я відмовився. Перезамовив, відправили цей самий наматрацник, просто упаковку замотали скотчем і ті самі плями.

Однозначно не рекомендую

Недостатки:
    Відкрита упаковавка, плями
    • Женя

відмовились?

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!