Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Наматрасник MirSon Natural Line Стандарт Тенсель (Modal) 980 200x200 (2200000840226)

Оценка пользователей 4.25/5
  • Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 90x200

м'який і водночас добре тримає форму

Достоинства:
    кріпиться надійно завдяки гумці по кутах

Щиро дякуємо за ваш відгук!

Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені наматрацником. Раді, що ви оцінили його м'якість, здатність добре тримати форму та надійну фіксацію завдяки гумкам по кутах. Бажаємо вам комфортного відпочинку та приємного користування продукцією Mirson. Дякуємо, що обрали нас!

• Анастасія К***

Дуже задоволена покупкою. Замовляла на стандартне односпальне ліжко розміром 90х200, ідеально підійшло, гумки по кутах тримають чудово!

Вітаємо!

Щиро дякуємо вам за відгук.

Нам дуже приємно, що наматрацник ідеально підійшов за розміром та виправдав ваші очікування. Ми раді, що ви оцінили надійну фіксацію завдяки гумкам по кутах і залишилися задоволені своєю покупкою.

Бажаємо вам комфортного відпочинку та приємного користування нашою продукцією!

• Аліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x190

як покупець наматрацників початківець подивилася на пункті видачі товару якість матеріалу поверхні самого наматрацника. Там все пристойно. Вже дома роздивилася шви на резинці! Історія однакова вздовж усього периметра. Фото розпадають краще ніж опис. Додаю Світлину с відповідальним за повив. Дуже слабо у це вірю, але вже ж таки... може MirSon таки зробить певні дії для покращення якості

• Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 90x190

Соответствует описанию на сайте производителя

Достоинства:
    В меру плотный, резинки широкие
    Недостатки:
    Не нашла
      Представитель бренда

Добрый день, уважаемая Юлия! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!