- Аревик Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Поспала 2 ночи, для меня может быть саааамую малость высоковата, но не настолько, чтобы это доставляло мне неудобства. Спится сладко, шея отдыхает. Я теперь знаю, какого типа подушки мне подходят. И я уже знаю, что можно вынуть немного наполнителя или, наоборот, добавить.
- Достоинства:
- Упругая. приятная
- КаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Пружна,алергії не викликала,зручно спати на ній ,дякую!
- Ярослав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Відмінний вибір для якісної подушки на 10 балів!
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за такий високий відгук! Нам дуже приємно, що бамбукова подушка MirSon Alberto виправдала ваші очікування та отримала оцінку на 10 балів. Бажаємо вам комфортного та здорового сну!
- Микита З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Після моїх звичайних подушок - це новий рівень. Класна пружність, в міру жорстка і м'яка. Для мене ідеально підійшла!
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що подушка ідеально вам підійшла і стала приємним відкриттям після звичайних варіантів.
Нехай кожен ранок буде легким, а сон — комфортним і здоровим!
- Галіна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Відмінна подушка, стало набагато комфортніше спати на ній
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що подушка зробила ваш сон комфортнішим.
Нехай кожен ранок починається з гарного настрою!
З повагою,
Команда MirSon
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70
Подушка топ, виміру висока, шия відпочиває, досить пружна, не збивається та не скатується
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виявив
- Габриела И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
наконец нашла подушки которые мне подходят, высокие, упругие, не скатываются, раньше спала на двух подушках, сейчас хватит одной
- Достоинства:
- отлично держит форму, не скатывается
- Дмитрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Трохи жорсткувато
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук!
- Наталія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Зовсім не те, що я очікувала. Вона ніби і мʼяка, але якась надута чи що. Купувала чоловіку, він спить, але не в захваті…..