- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушка суперова! Рекомендую!
Швидка доставка!
Дякую!
- Уляна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушка дуже класна: в міру мʼяка та висока. Занурюєшся як в хмаринку)
- Достоинства:
- Ціна, комфорт
- Андрей В***Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Размеры в норме, мягкая, приятная на ощупь.
Не знаю как проверить на противоалергенность, так как алергии нету)
Но надеюсь что всё так как указано в описании.
По удобству просто супер- Достоинства:
- Отличная подушка
- Недостатки:
- Несколько ниток торчало, можно немножко аккуратнее делать, но далеко не критично
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушка чудова,мені сподобалась
- Михаил Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Со временем бамбуковое волокно слеживается, я покупаю подушку-донор и добавляю бамбук. На 4-5 лет мне хватает, потом меняю на новую. Спасибо Розетке.
- Достоинства:
- Подушку бамбуковую покупаю не в первый раз, невысокая и мягкая
- Недостатки:
- Пока нет
- Марія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Гарні подушки.
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Недостатки:
- Не має
- НиколайОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушка стоящая
Покупать нужно.- Достоинства:
- Мягкая, удобная.
- Недостатки:
- Пока нет.
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Чудові подушки .
- Достоинства:
- Ціна, якість.
- Недостатки:
- Поки нема
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Качество отличное.
- Достоинства:
- Качественный материал. Хорошо пошита.
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушка дуже сподобалася! Відмінної якості і мені підійшла ідеально. Пружна та водночас м'яка. Завдяки отвору кількість наповнювача можна регулювати і максимально підігнати висоту подушки під себе. Покупкою задоволена на всі ! Дякую виробнику і Rozetka!
- Достоинства:
- Дуже зручна.
- Недостатки:
- Не знайшла.
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Зависока, але вже звикла.
- Достоинства:
- Пружна
- Недостатки:
- Висока
Представник постачальникаДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- Валентина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Дуже погана якість .
Уже позбивались..
Не задоволена зовсім.- Достоинства:
- Нема переваг
- Недостатки:
- Збились геть
Дякуємо за Ваш відгук!
Ми приносимо вибачення за незручності.Оскільки подушки були у використанні ми можемо запропонувати Вам докупити окремо наповнювач.Ми зробимо все можливе для покращення якості нашої продукції.
Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.
- Виктория Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Купила 9 серпня. І вже треба набивати.
Дякуємо за Ваш відгук!
Ми приносимо вибачення за незручності.Інформацію вже опрацювали та передали відповідальним особам.Ми зробимо все можливе для покращення якості нашої продукції.
- Виктория Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Ось фото, щоб не бути голослівною. Я стискаю повністю лише чохол з одного краю подушки.
- Недостатки:
- 2 тижні - і сіла
Дякуємо за відгук!
Ми приносимо вибачення за незручності.Інформацію опрацювали та передали відповідальним особам.Ми зробимо все можливе для покращення якості нашої продукції.
- Виктория Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушка втратила об'єм через два тижні неактивного користування (я опиралася на неї, сидячи на дивані). Mirson зовсім скурвився. Не варта своїх грошей.
- Недостатки:
- Вкрай недовговічна
Дякуємо за відгук!
Маємо зазначити,що подушка призначена для сну,а не для підтримки спини.