- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Якісна ковдра за свою ціну. Легка, пухка, гарно тримає тепло.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Раді, що ковдра MirSon EcoSilk №1301 Bianco виправдала ваші очікування
Легкість, пухкість і здатність зберігати тепло — саме ті характеристики, за які її обирають багато наших клієнтів.
Дякуємо, що обрали нас!
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Наповнювач із шовкового волокна дійсно гіпоалергенний: під час сну не викликає ні подразнення, ні задишки.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Раді, що ковдра MirSon EcoSilk №1301 Bianco справді відповідає вашим очікуванням і забезпечує комфортний, безпечний сон.
Нам важливо знати, що наші вироби приносять користь і затишок
- Вадим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Просто супер одеяло, все соответствует описанию. Спасибо!
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш теплий відгук!
Раді чути, що ковдра MirSon EcoSilk №1301 Bianco повністю виправдала ваші очікування
Нехай дарує вам комфорт і затишок щодня!
- Аліна К***Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Ковдра має щільний наповнювач що робить сон дуже комфортний, ковдра дуже тепла і мягенька. Пошита дуже якісно і акуратно шви майже не замітні. Також подобається що вона антиалергенна і підходять для людей з великою чутливість є акційна ціна.
- Юлія Н***Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
суперова ковдра, надлехка, дихаюча, тепла, чудовий чохол, з натуральної тканини, підходить для усіх сезонів, під нею дуже комфортно спати, рекомендую
- Достоинства:
- тепла, підійде як для літа так і зими
- Недостатки:
- не знайшли їх
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Супер! Очень теплое!
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 220x240
Одеяло не соответствует размерам на этикетке. Заказывали 220×240, по факту 208×240.
- Недостатки:
- Не соответствует размеру
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!
- Виктория В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Одеялом довольны, лёгенькое, очень тёплое,качество супер.