Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Одеяло антиаллергенное MirSon 3M Thinsulate №1325 Royal Pearl Hand Made Демисезонное 172x205 см (2200001527270)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Светлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Давно шукала ковдру, яка не притягувала б пил і яку можна було б прати. Зупинилася на MirSon з наповнювачем 3M Thinsulate. Це просто знахідка!

Доброго дня!

Щиро дякуємо вам за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно, що ковдра з наповнювачем 3M Thinsulate стала для вас справжньою знахідкою

Цей наповнювач дійсно чудово підходить для тих, хто шукає антиалергенний, практичний у догляді та комфортний у використанні варіант

Користуйтесь із задоволенням, нехай ковдра дарує вам затишок, тепло та комфортний сон у будь-яку пору року

Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів!

• Ігор Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Чудова демісезонна ковдра! Thinsulate теплий, легкий, гіпоалергенний. Ручна стібка якісна.

Дякуємо за ваш відгук!

Нам дуже приємно, що ковдра MirSon 3M Thinsulate №1325 Royal Pearl Hand Made вам сподобалась і виправдала очікування. Раді, що ви оцінили тепло, легкість та гіпоалергенні властивості наповнювача, а також якість ручної стібки.

Ми створюємо продукцію з увагою до деталей, щоб забезпечити комфортний сон у будь-яку пору року.

Будемо раді вашим наступним замовленням.

З повагою,
      Команда MirSon

• Даріна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Ковдра повністю підходить під розміри мого ліжка. Відмінна якість!

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що ковдра ідеально підійшла за розміром та виправдала ваші очікування щодо якості.
      Нехай дарує тепло та комфорт!

З повагою,
      Команда MirSon

• Taras
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 220x240

Від вказаної ширини 220 вдалось наміряти максимум на 210. Через це 10+ вільних см в підковдрі.

Достоинства:
    Якість загалом ок
    Недостатки:
    Не відповідає заявленому розміру
  • Светлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Покупала больше десятка одеял этой фирмы. Одеяла хорошие, качественные. Именно это - демисезонное,кто ищет потеплее, то нужно обратить внимание на другую модель.

Достоинства:
    Внешний вид, качество пошива.
    Недостатки:
    Недостатков нет.
      Представитель поставщика

Добрый день! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!

• Виктор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 220x240

Хорошее одеяло в межсезонье.