Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Одеяло антиаллергенное MirSon 3M Thinsulate №1338 Carmela Hand Made Зимнее 140x205 см (2200001530690)

Оценка пользователей 4.6/5
  • Євген Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Тепла, легка, антиалергенна. Дизайн Carmela Hand Made – дуже гарний.

Дякуємо за Ваш відгук!
      Раді, що ковдра MirSon 3M Thinsulate №1338 Carmela Hand Made Вам сподобалась

Приємно, що Ви оцінили її легкість, тепло, антиалергенні властивості та дизайн колекції Carmela Hand Made. Бажаємо Вам комфортного та затишного відпочинку!

• Роман К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Рекомендую для тих, хто шукає теплу, легку та безпечну ковдру на зиму!

Дякуємо за ваш відгук!

Нам дуже приємно, що ковдра MirSon 3M Thinsulate №1338 Carmela Hand Made вам сподобалась і ви рекомендуєте її іншим. Раді, що ви оцінили її тепло, легкість та комфорт у використанні.

Ми прагнемо створювати продукцію, яка забезпечує затишок і безпечний сон у будь-яку пору року.

Будемо раді вашим наступним замовленням.

З повагою,
      Команда MirSon

• Валентина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205

у цього виробника багато браку - на 4 замовлення 3 брак, може й ковдра не така класна, як здається. Купила. Суніваюсь, що поклали правильний наповнювач.

Недостатки:
    у цього виробника багато браку
  • Валентина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205

Тепле. Не парить. Легке. У квартирі 21 градус - під ним занадто тепло, користуюся таким же демісезонним. Після покупки пррйшло 2 дні - сподіваюсь, що так все буде і надалі)

Достоинства:
    Легке, не парить.
    Недостатки:
    Не знайшла.
  • Надія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Дуже легка і тепла ковдра. Сучасний наповнювач, що відводить вологу і в якому нічого "живого" не заведеться )
    Ще не прали. Дорого багато виглядає

Достоинства:
    Якісне і легке