Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Подушка MirSon 1471 Eco Aloe Vera memory effekt Средняя 50х70 см (2200001539877)

• Яна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Чудова подушка, дуже м'яка, дихаюча

Вітаємо!

Щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам дуже приємно, що подушка Вам сподобалася та забезпечує комфортний сон.

Бажаємо Вам приємного відпочинку та будемо раді бачити Вас серед наших покупців знову!

• Анастасія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Досить м'яка, якість чудова. Спати комфортно, дякую!

Вітаємо!

Щиро дякуємо вам за відгук.

Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені якістю подушки та комфортом під час сну. Ми раді, що модель виправдала ваші очікування та забезпечує приємний відпочинок.

Бажаємо вам здорового сну та комфортного користування нашою продукцією!

• Ольга Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Iнвестиція у здоров'я шиї та гарний настрій щоранку) Дякую!

Дякуємо за Ваш чудовий відгук!

Раді, що подушка MirSon 1471 Eco Aloe Vera Memory Effekt стала для Вас справжньою інвестицією у здоровий сон та гарне самопочуття

Бажаємо Вам і надалі комфортного відпочинку, здорової підтримки шиї та чудового настрою щоранку!

• Аріна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Нереально м'яка подушка, сон став міцнішим у рази, а розміру подушки ідеально вистачає.

Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук!
      Раді, що подушка вам підійшла за всіма параметрами — ідеальний розмір, комфортна м’якість та покращення якості сну.
      Користуйтеся із задоволенням!

З повагою,
      Команда MirSon

• Самойлова Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Подушка классная, упругая но не твердая вообще! В меру мягкая..без запаха. Наполнитель интересный очень и удобный - рекомендую.Спасибо большое.

• Марина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Качество супер! Похожа подушка на пуховую по ощущениям! Класс!

Достоинства:
    Хорошее качество, без запаха
  • Іван К***
    Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Купил себе этих две подушки MirSon 1471 Eco Aloe Vera memory effekt Средняя 50х70 см. Покупкой остался доволен! Подушки сделаны качественно, очень комфортные во время сна. Засыпать на них замечательно, отлично высыпаешься и ничего не болит по утрам. Подушки стоят потраченных денег! РЕКОМЕНДУЮ!

Достоинства:
    Комфортные во время сна, ничего не болит по утрам, качественный материал, доступная цена.
  • Елена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Подушка не стоит своих денег. Эффект памяти? Вы серьёзно? Подушка спустя неделю использования запомнила все положения головы, что чётко видно по её внешнему виду. Алоэ? ... в общем сплошное разочарование. Хотя упаковка хорошая. За это одна звездочка.

Достоинства:
    Упаковка) вариант на подарок дальним родственникам
    Недостатки:
    Сама подушка
  • Олег М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70

шия вийшла з чату після першої ночі, ще зверніть увагу що позитивні відгуки "намалбовані", з однаковими фотографіями в різному порядку)

Недостатки:
    меморі ефекту тут немає, подушка дуже висока