Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Подушка MirSon 1496 DeLuxe Hand Made memory effekt Средняя 50х70 см (2200001540620)

Оценка пользователей 3.33/5
  • Олексій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 60x60

Зараз це моя основна подушка.

Недостатки:
    З часом висота зменшилася

• Ольга Л***
    Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

М'яка, добре тримає форму. На ній комфортно спати. Відтоді, як купила її, я забула про болі в шиї. Напевно, це просто мій варіант подушки. Наповнювач всередині добре відновлює форму, м’який назовні не лізе.

• Алёна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 60x60

В магазине показалась слишком твердая, не понятно как эффект памяти может проявится на таком твердом наполнителе. В итоге купили mirson 716.

• Духанін А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70

На всіх чеках з доставки написано 100 % memory form, а вже на лямці самої подушки 50% memory 50% EcoSilc

Недостатки:
    обман

Доброго дня!
      Дякуємо за залишений Вами відгук!
      Так, справді, в даній подушці наповнювач 100% стружка Memory.
      Просимо вибачення за завдані незручності. Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.