Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Комплект постільної білизни MirSon Бязь Premium 17-0226 Makerena King Size (2200001883536)

Оценка пользователей 3.82/5
  • Борис В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Отличный стильный комплект. Приобрел на подарок, в целом все остались довольны. Качество на уровне!

Вітаємо!

Щиро дякуємо вам за відгук.

Нам дуже приємно, що комплект постільної білизни сподобався вам та став вдалим подарунком. Ми раді, що ви високо оцінили його якість та дизайн.

Бажаємо приємного користування та лише позитивних вражень від нашої продукції!

• Сергій Д***

За розміром підійшла, гарне забарвлення, все інше відповідає опису, дякую продавцю

Достоинства:
    вартiсть
    Недостатки:
    не знайшов

Дякуємо за ваш відгук.

Раді, що комплект підійшов за розміром, сподобалося забарвлення та що товар повністю відповідає опису. Приємно, що ви відзначили також вартість виробу.

З повагою,
      Команда MirSon

• Артем Ш***

Вперше купив продукцію «Мірсон» і залишився задоволений якістю та кольорами. Комплект супер!

Щиро дякуємо вам за такий теплий відгук і за ваш перший вибір продукції MirSon.

Нам надзвичайно приємно, що перше знайомство з нашим брендом залишило у вас такі позитивні враження, а комплект порадував якістю тканини та красивими кольорами.

Ми дуже раді, що комплект постільної білизни повністю виправдав ваші очікування та подарував вам задоволення від покупки.

Щиро дякуємо за довіру до MirSon. Будемо щиро раді вашим наступним замовленням і новим враженням від нашої продукції.

• Ирина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Саме цей комплект купували того року , була нормальна якість. Місяць тому купили цього ж виробника, зкошлатилось все, можна викидати у смітник. Будьте обережні, виробник знижує якість, щоб утримувати не високу ціну

Достоинства:
    Гарний принт
    Недостатки:
    Низька якість, кошлатиться

Щиро дякуємо вам за відгук і за те, що вже не вперше обираєте продукцію MirSon.
      Нам дуже прикро, що останнє придбання не виправдало ваших очікувань.
      Якість — наш пріоритет, і ми завжди прагнемо вдосконалюватися. Саме тому ваш зворотний зв’язок надзвичайно важливий для нас.
      Будь ласка, зверніться до нашого відділу контролю якості — контакти вказані на вшивній етикетці виробу або на офіційному сайті MirSon. Ми обов’язково розглянемо ситуацію й постараємося знайти рішення.
      Дякуємо за розуміння та сподіваємось повернути вашу довіру.

З повагою,
      MirSon

• Інна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 2 x 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Розчарована тим, що вислали не той комплект, не Сімейний.
    Помилку в Розетці підтвердили, треба повертати, але, оскільки замовляла не собі, то Отримувачу це додатковий клопіт і не захотів цим займатись.

Шкода, що таку просто річ, як правильно відправити замовлення, за рік так і не виправили (виходячи з коментарів:( ) Проблема неправильної комплектації замовлення лишилась.

Достоинства:
    Замовлення вислано вчасно. Колір в цілому відповідає тому, що на фото (сама підковдра має білий фон, а не бежевий), простирадло бежеве з білими крапочками
    Недостатки:
    Вислали не той комплект. Замовляла сімейний, вислали з підкводрою найбільшого розміру.

Дякуємо за Ваш відгук!
      Перепрошуємо за незручності. Інформацію вже опрацювали та передали відповідальним особам. Ми зробимо все можливе, щоб подібні ситуації не повторювались у майбутньому. Для вирішення питання Ви можете написати на наш офіційний сайт.
      Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.

• Ульяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 160 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Миленький принт.Колір ніжний.Катишків не замітила.

• Марина М***

Дизайн і кольори відповідають опису.

• Анастасия М***

Комплект приїхав не сімейний а з одним величезним простирадлом,тож комплект їде назад
    Замовляла з двома простирадлами

Недостатки:
    Неуважність тих хто комплектує замовлення

Дякуємо за відгук!
      Маємо зауважити, що в розмірі сімейний в комплекті йде одне велике простирадло та 2 підковдри.

• Александр

Обманули! В характеристиках - сатин, а в наборе - бязь!!!!

Достоинства:
    Нет !!!
    Недостатки:
    В характеристиках сатин, а прислали бязь!!!!

• Александр

Прислали не тот размер пододеяльника!!! Люди не покупайте у них!!! Смотрите отзывы! все пишут об обмане!!!

Достоинства:
    нет!!!
    Недостатки:
    Прислали не тот размер пододеяльника!!!

• Марія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 220 x 240. Размер наволочки: 2 x 50x70

Замовила кінг сайз, прийшли дві підковдри 143х210. Замітила аж в дома коли розкрила..

Достоинства:
    Гарний прінт
    Недостатки:
    Неправильний розмір підковдри

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!

• Інна Б***

Замовила рр кінг сайз, прислали зовсім не те
    В характеристиках вказано одна підковдра 2,40х2,20
    А в комплекті дві підковдри рр 143х210
    Навіщо вказувати неправильні розміра?
    Який раз вже розетка підводить своїми товарами …..

Достоинства:
    Не знайшла

• Шмелева Л***

Не перший раз беру постіль у Мірсон, подобається їх продукція

Достоинства:
    Добре пошитий, поєднання кольорів,гарне
    Недостатки:
    Написано бязь, але здається з додаванням синтетики
    • Лариса Н***

Синтетика присутня.

• Алла Л***

При заявленном 100 % хлопке мы купили это постельное белье с немалым таким процентом синтетики (1347 грн. за размер king size). И, если в ткани белой в цветочек ее минимум, то в ткани коричневой в горошек ее процентов 50+-, она даже неприятна на ощупь. Даже сохнет тонкая ткань этого комплекта по рахному - белая в цветочек дольше)). Хлопковая ткань характеризуется сминаемостью, тем, как она намокает и сохнет, вес хлопковой ткани намного внушительней, нежели в этом комплекте и т.п. Сам комплект симпатичный, сшит аккуратно. Тем, для кого синтетика в постельном не критична, он подойдет. Но в характеристиках ткани здесь должен стоять хлопок+полиэстер или что там в синтетику добавляют. Я решила написать отзыв, поскольку сама ориентировалась на них, и увы. Мое сотрудничество с Mirson на этом заканчивается, хотя изначально мне понравился ассортимент продукции.

Достоинства:
    Симпатичная расцветка, аккуратный пошив.
    Недостатки:
    Ткань с добавлением синтетики.
    • Алла Л***

И добавлю. Поскольку ткань синтетическая, простыню мне вздумалось постелить недавно и через несколько дней обнаружила пятна на белоснежном новом наматраснике. Пятна от этих цветочков зеленого, синего и красного цвета, которые не вывелись даже сильным пятновыводителем. Т.е. эта синтетическая дрянь еще и линяет.

• Андрей С***

Вы обратили внимание на бирки и ползунок на змейке ?
      Такое ощущение что у них пошив происходит в подвале у меня на большой арнаутской.
      Это печально, мне кажется пора повышать ценовой предел , видимо 1500 гр это отсутствие качества , возможно за 3000 будет что то стоящее.

• Людмила Ф***

Гарна якість

Достоинства:
    якісна тканина
    Недостатки:
    відсутні
  • Діана Р***

Замовила два однакові набори але один дитячий та один максі, дитячий арийшов як на фото а вже максі зовсім інший , підковдра обидві сторони одного кольору хоча мала бути двох, і візерунки зовсім інші. Дуже прикро бо спеціально замовляла щоб з дитячим було однакове...

Достоинства:
    Хороший матеріал
    Недостатки:
    Халтурять. Прислали різні набори
  • Софія

Комплектом повністю задоволена. Тканина не надто товста, але дуже приємна. Після першого прання вигляд ніяк не втратила, сподіваюся так буде і надалі. Дуже гарний дизайн - добре вписується в інтер'єр. Загалом подобається постіль від Mirson, буду замовляти ще.

Достоинства:
    Хороша тканина, гарний дизайн.
    Недостатки:
    Наразі не виявлено.
      Представитель бренда

Добрый день, уважаемая София! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!

• Євгенія Ш***

Замовляла не тут, але хочу залишити відгук: сам комплект гарний, але бавовни або немає в складі, або дуууже мало, тканина колеться, жоден ополіскувач не помякшує, за рік користування вона вся в ковтунцях. Категорично не раджу

Недостатки:
    Синтетика, некоректний опис

• Наталья А***
    Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Белье плотное, легкое, как будто накрахмаленное. После стирки стало мягким, не пилингуется. Не ожидала, думала лучше сатина ничего нет. Осталась довольна. Очень рекомендую!