Отзывы покупателей о Антиаллергенная подушка MirSon EcoSilk №1601 Eco Light 50х70 средняя Blue (2200002647106)

Код:  278681908
Оценка пользователей 4.45/5
  • Зіна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Подушка з хорошим антиалергенним ефектом. Спочатку відчувається трохи жорсткою, але з часом стає зручнішою.

• Оксана Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Зручна у догляді подушка. Легко преться і швидко висихає.

• Ілана О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Подушку прислали у фірмовому пакеті.Те що вдалося побачити на пошті мені вроді як підійшло.І от приношу я її додому,і вже в перший вечір взяли на користування.Не знаю далі буде подушка у використанні но поки все норм.Спати на ній можна, не збивається наповнення.

• Ангеліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Замовляла по відгукам))Дуже сподобались а ціна просто нереальна як для набору)Дякую)

Достоинства:
    ціна,якість

• Алексей а***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Две подушки прослужили 1 год. Теперь надо с двух делать одну.

Доброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину.

• Илона Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

прекрасные подушки за свою цену!
    покупка удалась)

• Андрей В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Цена и качество просто клас

• Коворотна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

мені сподобалась подушка однозначно!більше ніж задоволена

• Ирина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Подушка ребенку понравилась,размер соответствует указанным.Но пошив вообще не аккуратный! Очень не приятно!

Достоинства:
    Приятный цвет,мягкая
    Недостатки:
    С таким пошивом на долго её не хватит(
  • Алексей а***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Думаю на год хватит. Заказал две шт. Одну прислали в порванном пакете. Хорошо хоть не грязная

Достоинства:
    удобная
    Недостатки:
    порванная упаковка

• Светлана

Мне понравилась
    Конечно не надолго хватит, но пока новая удобно, пошита качественно, пользуюсь неделю

• Діана Л***
    Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Чудові подушечки. Замовляла блакитного кольору, сподобалися. Дуже м'які, приємно на таких спати і просто лежати. Доволі довго звикала спати на ній, адже спочатку вона здалася занадто м'якою.

Достоинства:
    Ціна, особливо зараз, адже на даний момент діє знижка, зовнішній вигляд (колір, приємна на дотик тканина). Антиалергенна.
    Недостатки:
    Можливо для когось ці подушки здадуться занадто м'якими.

Добрый день, уважаемая Диана! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!