Отзывы покупателей о Набор антиаллергенный MirSon Эвкалиптовый Супер Теплый №1701 Eco Light Krem (одеяло + подушка 50х70 средняя) (2200002655903)
- Ярослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив такий набірчик для нової кімнати, все дуже сподобалося)
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо вам за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно, що набір так гарно доповнив вашу нову кімнату та повністю вам сподобався
Нехай дарує тепло, комфорт і затишок, а сон у новій кімнаті буде особливо приємним
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів!
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий комплект, тепер сон комфортний і жодного подразнення шкіри вранці. Дуже дякую!
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за відгук!
Нам надзвичайно приємно, що комплект подарував вам комфортний сон і не викликає подразнень. Користуйтесь із задоволенням та нехай кожен ранок буде приємним!
- Інна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
У описі вказано, що набір супертеплий, у характеристиках -- зимовий. Проте на етикетці ковдри написано демісезонна.
Ковдра тонка, звісно, раз не зимова. Ще гірше, що не м'яка, аж хрустить. Можливо, згодом чохол стане більш м'яким, але після розпаковки просто жах.
Раніше купувала ковдри цього ж виробника, теж евкаліптові, вони були м'якенькі й товстенькі.- Достоинства:
- Хочу їх знайти за таку ціну) Наприклад, тканина чохла красива)
- Недостатки:
- До недоліків у коментарі додам відсутність нормального пакування. Раніше ковдри були в непоганих чохлах, та й подушки теж. Тепер це запаяний поліетилен. У такому разі, до речі, ковдру неможливо було помацати під час купівлі.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Хочемо уточнити, що модель MirSon Евкаліптовий Супер Теплий №1701 дійсно є супертеплою, попри відносно тонкий профіль.
Це досягається завдяки сучасному наповнювачу, який добре утримує тепло без надмірного об'єму.
Щодо жорсткості чохла — він стає м’якшим у процесі використання.
Ваш зворотний зв’язок важливий для нас — дякуємо!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный набор! Одеяло хоть и лёгкое, но теплое!! И очень приятное! Взяла второе мужу.)
- Достоинства:
- Лёгкое, теплое
- Недостатки: