Отзывы покупателей о Наматрасник MirSon Eco Light №1729 Тенсель Modal Обычный на резинке по углам 90x190 см (2200002891639)
- Олексій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кремовый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 90x200
Надійно тримається, досить м'який. Дуже задоволений покупкою, дякую!
Представник постачальникаДякуємо Вам за чудовий відгук!
Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені наматрацником. Раді, що він надійно фіксується на матраці, є комфортним у користуванні та повністю виправдав Ваші очікування.
Щиро дякуємо за довіру до продукції MirSon! Бажаємо Вам комфортного сну та будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців.
- Ірина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кремовый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 90x200
Чудовий наматрацник для щоденного використання. М'який тенсель дарує комфорт і прохолоду, фіксується добре, не лізе, не скатується.
Представник постачальникаВітаємо!
Щиро дякуємо вам за відгук.
Нам дуже приємно, що ви оцінили комфорт, м'якість тенселю та якість наматрацника. Ми раді, що виріб добре фіксується на матраці та забезпечує комфортний відпочинок під час щоденного використання.
Бажаємо вам приємного сну та комфортного користування нашою продукцією!
- Алексей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кремовый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 150x200
Выглядит хорошо, спать на нём удобно. Но я думал будет толще. Кроме того одна резинка оторвалась. Правда не без нашей помощи. Осмотр показал, что никти использованы откровенно плохенькие.
- Достоинства:
- С виду не плох.
- Недостатки:
- Тонковат, прострочка плохими нитками, шелестит и бьёт статикой.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!
- Алена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кремовый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 160x200
Красивая ткань. Пошив качественный. По краю прострочен кантик. Широкая резинка на уголках. Размер соответствует. В руках ткань слегка шелестит. Как по мне, наматрасник тонковат, на картинке он выглядит толще.
- Достоинства:
- Качественно пошит
- Недостатки:
- Тонковат