- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Ковдра просто чудова, хочеться спати цілодобово. Рекомендую всім, хто цінує легкість і тепло!
Представник постачальникаЩиро дякуємо за такі теплі слова
Нам надзвичайно приємно, що ковдра подарувала вам відчуття легкості та затишного тепла. Саме поєднання 90% пуху забезпечує об’єм, м’якість і комфорт без відчуття тяжкості
Дякуємо за рекомендацію та бажаємо вам ще більше солодких снів разом із MirSon
- Віктор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Демісезонний варіант (утримує тепло, але не парить). Спати одне задоволення!
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за відгук!
Нам надзвичайно приємно, що ковдра дарує комфорт і підтримує оптимальну температуру без перегріву.
Демісезонні пухові моделі створені саме для такого балансу — тепло та легкість одночасно.
Дякуємо, що обираєте MirSon
Бажаємо вам затишних і приємних ночей!
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Велика, тепла і легка ковдра. На холодну зиму найкращий варіант!
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за відгук!
Нам дуже приємно, що пухова ковдра MirSon Bio-Blue №1837 сподобалась вам — поєднання легкості, тепла та об’єму дійсно робить її чудовим варіантом для холодного періоду.
Бажаємо вам затишних і комфортних ночей та дякуємо за довіру
- Мария Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 220x240
Не видитесь на этот бред, одеяло шлак полный , перья по 3 штучки на квадрат , одна ткань! За такие деньги такой хлам!! Просвещается все одеяло!!!! Прилагаю фото смотрите сами сколько там пера!!!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Пуха нет совсем
Представник постачальникаДоброго дня!
Усі вироби де є відсоток пуху/пера, ми не рекомендуємо прати в домашніх умовах, так як за такими виробами потрібен особливий доглад, а саме хімічна чистка. У ковдрі яку Ви придбали наповнення Біо-пух (90% пух/перо, 90% Thinsulate).
Такий виріб не можна прати в домашніх умовах, саме тому у Вас могла статись така ситуація, наповнення збилось.
- Маряна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 220x240
Ковдра відмінної якості, приємна та м'яка на дотик тканина, досить тепла.
- Недостатки: