Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Одеяло хлопковое MirSon Летнее №2348 Geronimo 140x205 (2200003030211)

• Андрій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Після прання не збилася, тримає форму. Для тих, хто шукає заміну синтепону чудовий варіант.

Дякуємо за ваш відгук.
      Раді, що ковдра добре зберігає форму після прання та виправдала ваші очікування. Приємно, що ви відзначили її як гідну альтернативу синтетичним наповнювачам.
      З повагою,
      Команда MirSon

• Віктор З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Чудова ковдра, в міру тепла і не велика, якраз ідеально!

Щиро дякуємо вам за відгук!
      Нам дуже приємно, що ковдра ідеально підійшла вам за розміром і рівнем тепла. Бажаємо вам комфортного та приємного відпочинку!

• Наталія П***

Кльова літня ковдра)

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Купила себе одеяло и осталась очень довольна,решила и мужу заказать.Постирала его перед первым использованием и..кошмар! С него вылазит..видимо,наполнитель! Его столько!! И стряхивала,и руками собирала! Как же под ним спать??!

Достоинства:
    Первое одеяло,что купила лёгкое и в то же время комфортное.
    Недостатки:
    Вылазит наполнитель! Целыми клочками собираю!

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!

• Татьяна

Набираю номер,который указан на вшивном боку одеяла и получаю ответ-неправильно набран номер.Представитель поставщика рекомендовал туда обратиться!

• Татьяна

Связалась я,таки,с центром контроля качества и мне ответили,что надо решать вопрос не с MirSon,а с Розеткой! И что дальше?!

• Денис Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Все подобається. Якість гарна. Єдине питання- колір. Він не такий, як на перший фотографії. Ковдра зовсім іншого кольору. Він більш синьо-сірий. Теж гарно (і нам по ітогу більше сподобався), але не той хакі.

Спочатку здається, що під ним жарко, але потім відбувається якесь чудо. Чи то ковдра терморегулює чи що, але під нею стає комфортно.

Достоинства:
    Якість матеріалу та терморегуляція
    Недостатки:
    Колір не такий, як на фотографіі

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук!
      Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.