Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Одеяло хлопковое MirSon Летнее №2352 Light Gray 200x220 (2200003030440)

• Ліза Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215

Отримала ковдру сірого кольору.Розміри відповідають заявленим.

• Анна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215

Не парка ковдра.Дуже задоволена покупкою.

• Лера В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215

Не парить,Як раз на літо,рекомендую до покупки.

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Ковра супер, як раз на літо, дуже легка

• Наталія М***

Не рекомендую

Недостатки:
    Якість товару погана: тканина сильно кошлатиться і зі швів вилазять нитки

Доброго дня!
      Дякуємо за відгук!
      Вибачте за незручності.Інформацію опрацювали та передали постачальнику тканини для покращення якості.Ви можете написати на наш офіційний сайт для вирішення питання.
      Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.

• Аліса Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Чудова літня тканина. Чохол з натуральної тканини, бязі. Спати приємно, не парить. Хто шукає легку літню ковдру - рекомендую! Дякую продавцю.

Достоинства:
    Якість, натуральна тканина

• Александр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Материал приятный на ощупь, чехол хорошо и надёжно прострочен. Показалось жарковатым всё же, и это ещё не наступило полноценно южное лето, как будет дальше посмотрим. На бирке надпись "made in Italy"

• Елена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Вранье к описанию товара.
    Не правдивая информация.
    Указано: Наполнитель Хлопок. На самом деле хлопка только 70%, остальное 30% полиэфирное волокно.

Достоинства:
    Пока не понятно
    Недостатки:
    Не правдивая информация о товаре.

Доброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину.