- Василь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
М'яка, легка, без запаху. Евкаліпт дійсно дає відчуття свіжості.
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за такий чудовий відгук про подушку MirSon №869 Alberto з евкаліптом Hand Made.
Нам дуже приємно, що ви оцінили її м’якість, легкість і відсутність стороннього запаху. Особливо раді, що наповнювач з евкаліптом подарував вам саме те відчуття свіжості, за яке так цінують цю модель.
Ми завжди прагнемо створювати подушки, які дарують не лише комфортний сон, а й особливі приємні відчуття під час відпочинку.
Щиро дякуємо за довіру до MirSon. Будемо раді вашим наступним замовленням та новим враженням від нашої продукції.
- Кирило Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Ця подушка з евкаліптом ідеальний варіант! Евкаліпт гіпоалергенний!
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Нам дуже приємно, що подушка MirSon №869 Alberto з евкаліптом вам сподобалася та виправдала очікування.
Евкаліптове волокно справді має гіпоалергенні та дихаючі властивості, що забезпечує комфортний сон.
Бажаємо вам приємного відпочинку та солодких снів
- Ольга Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Дуже погана якість за такі кошти. Через рік використання викинули. Повилазив наповнювач увесь з подушки. Не прали. Електризувалось, тріщало. Ні в одній такого не бачила. Купили другого виробника, дешевше в три рази. І якісніше.
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо вам за відгук.
Нам щиро прикро, що у вас склалося таке враження після використання подушки. Це не той результат, на який ми орієнтуємося у виробництві.
Після року експлуатації на стан виробу можуть впливати різні фактори (умови зберігання, навантаження, вологість повітря тощо), однак описана вами ситуація для нас важлива. Ми обов’язково хочемо розібратися.
Просимо вас написати нам на електронну пошту, зазначену на бірці виробу, та, за можливості, додати фото. Ми перевіримо інформацію та надамо зворотний зв’язок.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — ваш відгук допомагає нам контролювати якість та вдосконалювати продукцію.
- Ольга Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Відібрали 1/3 наповнювача з середини. Подушка стала ідеальною. М'якою і комфортною.
- Ольга Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Пошита якісно. Але спати на ній неможливо поки нова. Не відповідає опису. Дуже висока і тверда. Не люблю я витягувати той наповнювач. І тверда ще із за чохла дубового. Називається вибрали низьку і м'яку. Висота її 20см., а не 10 як в описі. Повне розчарування.
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук!
Перепрошуємо за незручності.Маємо зазначити, що висоту подушки можна регулювати самостійно в залежності від Ваших вподобань за допомогою змійки.Матеріал чохла трикотаж прошитий армованою ниткою.- Ольга Я***
Коли купуєш подушку за 1000 , то хочеться лягти на неї і спати. А не витягувати той наповнювач, а остатки розрівнювати в напірнику рівномірно. При цьому одівши маску.